0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gofredo gibi değil buna katılmak cesaret ister
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinoy verene ödül yok yani.illede sen katılacaksın.kalsın o zaman siret her katılana araba verseler sen yine katılamazsın buna zhuahuahuhauaholabilir sistem uymayabilir bilgisayarın sistemimi senin mantık sistemimi sende o cesaret varmı offf ağır oldu beğenili,oylu,yüksek puanlı,yüksek hızlı,çok arkadaş davetli yarışmalara katılmıyorum sistemim uysa bile ama bu tarzların dışında çekilişli yarışmalara sistem el verdiği sürce katılabiliyorum mesela nescafeye katılamadım sistem el vermedi sevmem zaten kahveyi diye önemsemedim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinoy verene ödül yok yani.illede sen katılacaksın.kalsın o zaman siret her katılana araba verseler sen yine katılamazsın buna zhuahuahuhauaholabilir sistem uymayabilir bilgisayarın sistemimi senin mantık sistemimi sende o cesaret varmı offf ağır oldu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinoy verene ödül yok yani.illede sen katılacaksın.kalsın o zaman siret her katılana araba verseler sen yine katılamazsın buna zhuahuahuhauaholabilir sistem uymayabilir
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinoy verene ödül yok yani.illede sen katılacaksın.kalsın o zaman siret her katılana araba verseler sen yine katılamazsın buna zhuahuahuhauah
oy verene ödül yok yani.illede sen katılacaksın.kalsın o zaman
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinoy verene ödül yok yani.illede sen katılacaksın.kalsın o zaman siret her katılana araba verseler sen yine katılamazsın buna zhuahuahuhauaholabilir sistem uymayabilir bilgisayarın sistemimi senin mantık sistemimi sende o cesaret varmı offf ağır oldu beğenili,oylu,yüksek puanlı,yüksek hızlı,çok arkadaş davetli yarışmalara katılmıyorum sistemim uysa bile ama bu tarzların dışında çekilişli yarışmalara sistem el verdiği sürce katılabiliyorum mesela nescafeye katılamadım sistem el vermedi sevmem zaten kahveyi diye önemsemedim çevir kazı yanmasınnnnnnn bana kelime oyunu yapma ne demek istediğimi anlıyon
bunu iltifat olarak algılıyorum
ahanda tam benlik bir yarışma İlk 10'da ki isimlerden biri Samet Çalışkan olacak