ilkemmi kazanan tebrikler
evet benim o sinem

2 gün önce aradılar tebrik ettiler az önce de yüzük ölçülerimi aldılar.adamlar cidden harika kazandığım pırlantanın kaç gram kaç karat ve kalitesinin hangi berraklıkta olduğuna dair kodunu dahi verdiler.araştırdım en pürüzsüz olan kalitedeymiş

çok sevindim bi de yanında eşime de 14 ayar altın koldüğmesi ve Mehmet Coskundeniz'in bana özel notunun olduğu kitabını kazandım.14 şubat boş geçti çöp kazanamadım diye üzülüyordum
1. hikayenin sahibi 3.30 Gr. 0.10 Crt, G-H renkte, VVS1 - VVS2 berraklığında yuvarlak kesim Tek Taş Yüzük ve 14 Ayar Beyaz Altın Kol Düğmesi
2. hikayenin sahibi 3.30 Gr. 0.10 Crt, H-I renkte, VS-SI berraklığında yuvarlak kesim Tek Taş Yüzük ve 925 Ayar Gümüş Midyat işi Telkari Kol Düğmesi
3. hikayenin sahibi1.30 Gr. 0.08 Crt, G-H renkte, VS-SI berraklığında yuvarlak kesim Tek Taş Kolye ve 925 Ayar Gümüş Midyat işi Telkari Kol Düğmesi
tebrikleeer bu harika bir habeer iyi günlerde kullan
tebrikler
imzanızdaki yazıyı değiştirin artık, bence çok şanslısınız :
teşekkür ederim arkadaşlar,inşallah darısı sizlerin başına.ayrıca hayranı olduğum Mehmet Coskundeniz tarafından hikayemin birinciliğe layık görülmesi beni çok mutlu etti.
Seni , kalbin hiçbir zaman yalnız bırakmadı Sinem Ablam... Kocaman tebrikler...
Seni , kalbin hiçbir zaman yalnız bırakmadı Sinem Ablam... Kocaman tebrikler...

teşekkürler devrimcim

onurlandırıyorsun beni..inşallah darısı ve hatta çok daha güzel hediyeler senin olur biliyorsun bunu yürekten diliyorum canım kardeşim
teşekkür ederim arkadaşlar,inşallah darısı sizlerin başına.ayrıca hayranı olduğum Mehmet Coskundeniz tarafından hikayemin birinciliğe layık görülmesi beni çok mutlu etti.
tebrikler gerçkten büyük başarı

sizin bu jürili yarışmalarda çok özel bir kabiliyetiniz var kaybetmemeniz dileğiyle