herkese merhabalar...teşekkür etmek için yazmak istedim...
çok uzak değil Ağustos sonunda bir karar aldım kendime dedimki benimde blogum olsun...bende firmaları ağırlayayım...benimde kampanyalaırm olsun...yapma etme diyen çok oldu...başta annem...sen safın tekisin bak kullanırlar seni...kadının her sözu bu yahu...haksız sayılmaz insanlarin elınde pinpon topu oldugum zamanları saysam küçük bir sözluk eder...her neyse...karar verdım açtım blogu...once dedım sen edebiyatcı adamsın yazıyı seviyorsun onu yap...baktım şiir yazıyorum vazgeçtim...ilk kampanyamda Almanya da calıstıgım urunlerı koydum herkes önerdi sordum teker teker...neyse...kampanyama 99 kişi katıldı...şok oldum...sonra serüven başladı...tabiki kazık yedim yememmi...çoookk...netin azizliğine uğradım site bir anda yok oldu bir ara...iki gözü çeşme şeklinde Kerim Abı mı aradıgımı da bilirim fellik fellik izleyici sayımı artırmak için firma aradıgımı da...orda burda paylastığımı filan falan...sonra 3 ay önce karar aldım,bir rotan olsun dedi bilgisayar hocam bu ne dart oyunu gibisin...bende bana yakışacağını düşündügüm makyaj guzellık kısmını seçtim...tabiki firmalarla çalısmaya devam ettim üstelik fakeler saldırdı twitterdan...bloguma saldırdılar...şifrelerim dansöze döndu fılan falan...çok uzun bulmayın nolur olurmu...
1 ay önce bir haber aldım çalıstıgım dershaneden...broşür gördüm...isim veremiyorum bır guzellik merkezi kurs açmıs...makyaj adına...güzellik adına...annem kuzenlerim yakın arkadaslarım cok eğlendıler başta: o kalmıstı Kubra...Allasen ekonomıst oldun,ingilizceci oldun,dizgici oldun,fınanscı oldun bir de makyöz ol diye...kafama koydum arkadas dedım ve gittim...bugun beni huzura mutluluga göturen nadir şeylerden biri makyaj ve bakım...gelecek hafta dizi setine gidiyorum kursla...
bir de bugune bakalım blogum Ankara Ümitköy Kadınlar günü etkinligine davet edildi...blog sahibi olarak da ben...hocamın destegını unutamam tabiki...o iletmiş arkadaslarına...benim gibi pek cok blogger davet edilmiş...gidicem elbette...
bugun 415 kişilik bir blog sahibiyım...beni teşvik eden herkese çok tesekkur ediyorum...burdaki arkadaslarıma...onlardan çok sey ögrendım...sayelerinde pek çok fırma buldum...onlar sayesınde takipci sayım arttı...
her gün başka seyler planlıyorum...Allah yuzumu kara cıkarmasın...nazar degmesın...1000.kısıyı de sızlerle kutlarım ınsallah...
zamanınızı aldım ama baska nerden tesekkur edebılırdım bılemedım...kusura bakmayın
.