Diğer > Serbest Kürsü
Twitter hk. Sorularınız&Sorunlarınız
kirnak58:
benim hesap yeni twitter peki eskisini yapamıyormuyuz bu hali bana karışık geliyor
dontcry8:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinbenim hesap yeni twitter peki eskisini yapamıyormuyuz bu hali bana karışık geliyor
--- Alıntı sonu ---
Maalesef yapamazsınız. Ancak, tarayıcıların eski sürümlerinde - belki - yapabilirsiniz.
Bunun sebebi, Twitter yeni tarayıcıları desteklediği için, eski tarayıcılarda eski versiyonunu kullancaktır. Mesela internet explorer 7 ile deneyin, veya 6 ile.
kirnak58:
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinbenim hesap yeni twitter peki eskisini yapamıyormuyuz bu hali bana karışık geliyor
--- Alıntı sonu ---
Maalesef yapamazsınız. Ancak, tarayıcıların eski sürümlerinde - belki - yapabilirsiniz.
Bunun sebebi, Twitter yeni tarayıcıları desteklediği için, eski tarayıcılarda eski versiyonunu kullancaktır. Mesela internet explorer 7 ile deneyin, veya 6 ile.
--- Alıntı sonu ---
teşekkürederim bunada alışmam biraz zaman alıcak eskisi güzeldi
madımak:
ya twitterda sag ustten sayfaı follow edıyorum following yazyo 1-2 tur atıp terar geldıgımde follow yazıyo yıne
dontcry8:
Kayit olun veya giris yapinya twitterda sag ustten sayfaı follow edıyorum following yazyo 1-2 tur atıp terar geldıgımde follow yazıyo yıne
--- Alıntı sonu ---
Twitterdan kaynaklanıyor, siz o kisiyi 1 kez followladığınızda otomatik olarak takip edecektir. Tekrardan, öyle gözükmesi sizin onu follow etmediğiniz anlamina gelmez.
Twitter ın hatasından kaynaklanıyor, gerçekte oyle birsey yok
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git