Diğer > Serbest Kürsü

Twitter hk. Sorularınız&Sorunlarınız

<< < (2/9) > >>

kirnak58:
benim hesap yeni twitter  peki eskisini yapamıyormuyuz bu hali bana karışık geliyor

dontcry8:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim hesap yeni twitter  peki eskisini yapamıyormuyuz bu hali bana karışık geliyor

--- Alıntı sonu ---

Maalesef yapamazsınız. Ancak, tarayıcıların eski sürümlerinde - belki - yapabilirsiniz.

Bunun sebebi, Twitter yeni tarayıcıları desteklediği için, eski tarayıcılarda eski versiyonunu kullancaktır. Mesela internet explorer 7 ile deneyin, veya 6 ile.

kirnak58:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim hesap yeni twitter  peki eskisini yapamıyormuyuz bu hali bana karışık geliyor

--- Alıntı sonu ---

Maalesef yapamazsınız. Ancak, tarayıcıların eski sürümlerinde - belki - yapabilirsiniz.

Bunun sebebi, Twitter yeni tarayıcıları desteklediği için, eski tarayıcılarda eski versiyonunu kullancaktır. Mesela internet explorer 7 ile deneyin, veya 6 ile.

--- Alıntı sonu ---

teşekkürederim bunada alışmam biraz zaman alıcak eskisi güzeldi

madımak:
ya twitterda sag ustten sayfaı follow edıyorum following yazyo 1-2 tur atıp terar geldıgımde follow yazıyo yıne

dontcry8:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya twitterda sag ustten sayfaı follow edıyorum following yazyo 1-2 tur atıp terar geldıgımde follow yazıyo yıne

--- Alıntı sonu ---

Twitterdan kaynaklanıyor, siz o kisiyi 1 kez followladığınızda otomatik olarak takip edecektir. Tekrardan, öyle gözükmesi sizin onu follow etmediğiniz anlamina gelmez.

Twitter ın hatasından kaynaklanıyor, gerçekte oyle birsey yok

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git