arkadaşlar lütfen yardım edin ne olur hesabım calımış geri alamıyorum ne olur adminligi yaptıgım sayfaları bile el gecirmiş
cok kotu olmss ya cok uzuldm :/ maillerin sifresnı degstr hemen pek napılır blmyrm ama :/
feci olmuş :/ maili değişmedilerse umut var
ciddimisin

facenin şifresini mi çalmışlar.. acımayacaksın bunlara direk savcılığa vereceksin,nedir bu ya insanlar artık iyice çıldırdı cahil cesareti var millette.ver Cumhuriyet başsavcılığı bilişim bürosuna şikatet et kimmiş tespit edilsin yesin adam gibi ceza sabıka sicil kaydına da işlesin.. ondan sonra görürler facebook hes.çalmasını
inceledim de her şeyi değiştirmiş gel de ağzını burnunu kırma yapanın ! ..

feci olmuş :/ maili değişmedilerse umut var
şuan nasıl agladıgımı tahmin edemezsniiz site sayfalarına bile el koymuş ben şahıs olsam tek neyse ama elimde bir sürü firma var
Aysu Abla , yapılan bu girişim sahip olduğun sayfaları çalmak için yapılmış ve başka bir izahı olamaz bu durumun..Çok geçmiş olsun Sinem Ablanın dediği gibi suç duyurusunda bulun mutlaka ..
eğer face için gizli soru belirlediysen alabilirsin canm geri . Şifremi unuttum de sonrada artık bunlara erişimim yoka tıkla sana yeni mail adresi girdirecek ve sonrasında gizli sorunu soracak o zaman soruyu girip 24 saat beklersin ve 24 saat sonunda hesabını alırsın ..
Sen bütün bilgilerini profil, gizli soru falan gönder bana ben bir inceliyim
şuan nasıl agladıgımı tahmin edemezsniiz site sayfalarına bile el koymuş ben şahıs olsam tek neyse ama elimde bir sürü firma var
canım benim kesinlikle bak ihmal etme sessiz de kalma direk yarın sabah bulunduğun ildeki Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet et.hem cezayi müayyide uygulanır hem de ciddi maddi /manevi tazminata hükmedilir..hem böylece pisliğin senin adına 3.kişilere dolandırıcılık/hakaret/tehdit vs.. yapmasını da engelllemiş olursun..acıma hiç