Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin@darkinangel sana 1 milyon defa söyledim ama gene anlamamakta ısrar ediyorsunben sana benim gittiğimle sizin gitiğiniz amerikan pazarı farklı demedimmi
4 amerikan pazarı var.
1.) amerikan pazarı
2.) boşboşçular
3.) incirlik amerikan pazarı
4.) benim dediğim benim bildiğim çoğu kişinin bilmediği amerikan pazarısöylemem yerini kimse keşfetmesin benden başka.yoksa bir görkemi kalmaz
ebru, gülümsere yollayınca artık sana resimlerini gösterir
bana değil gulumsere yollıycaksın yaniii hıhhh![]()
gülümsere senden 2 ay önce söylemiştimsende aklımdasın
bunu rastgele mi seçecekler yoksa en beğendikleri 100 e mi verecekler anlayabilen var mı acaba?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbunu rastgele mi seçecekler yoksa en beğendikleri 100 e mi verecekler anlayabilen var mı acaba?
Ayrıca kampanya sonunda uygulamaya katılanlar arasından seçilen 100 kişi, Vaseline hediye sepeti ("Ödül") kazanacaktır.
Bence rastgeledir.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbunu rastgele mi seçecekler yoksa en beğendikleri 100 e mi verecekler anlayabilen var mı acaba?
Ayrıca kampanya sonunda uygulamaya katılanlar arasından seçilen 100 kişi, Vaseline hediye sepeti ("Ödül") kazanacaktır.
Bence rastgeledir.
anladım ama nasıl seçecekler
Sanmıyorum tek tek inceliceklerini.
rastgele seçmesinler bi kerede beni seçsinler
:osüprrrrrr