arkadaşlar bana geçen hafta mail geldi kazanmışım ama liste açıklanmadı sanırım
sizlerede geldimi
hediyesi gelen oldumu?
sitede henüz açıklama yok sanırım sitenin altyapısı ile uğraşıyorlar ama 

gelen giden yok daha  

hediyeleri göndericeklermi bilmiyoruzki adres ve ayakkabı numarası aldılar ama, facede diyolardıki 'hediyeler kokteylde dagıtılıcak' bilmiyorum artık nolcak yaa  

umarım kokteylle dağıtmazlar. kargo yaparlar. benm gitmem mümkün değil çünkü

Bende gidemem  

umarımki kargoyla yollarlar,bide inşallah ayakkabılar yüksek topuk olmaz  

bn de yüksek topuk istiyorum 

bana da bi daha dönüş yapılmadı;  mail attılar sonra ses seda yok. ben yüksek topuk  istemiyorum yazdım mailde sizde  belirtseydiniz.. 

facebook sayfasına yazsak mı en azından bilgi verseler. kargolayacaklar mı ürünleri yok sa kokteylle mi verecekler diye

bende mail ile yazdım ben asla babet giymem imkan varsa platform olsun dedim 

Kızlar benim ayakkabı şimdi geldi, ilk gelenlerden biri benim sanırım,gönderim yeri bana yakınya 

sizinkilerde yoldadır,Allahtanki kokteylde falan dağıtmadılar kargolamışlar sağolsunlar  

Kızlar benim ayakkabı şimdi geldi, ilk gelenlerden biri benim sanırım,gönderim yeri bana yakınya  sizinkilerde yoldadır,Allahtanki kokteylde falan dağıtmadılar kargolamışlar sağolsunlar
 sizinkilerde yoldadır,Allahtanki kokteylde falan dağıtmadılar kargolamışlar sağolsunlar  
güzelmi ayakkabı
siz nasıl istemiştiniz ?ben topuklu istedim ama