0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
31 Ocak 2012 Kazananı Sinem Ümit Hediyesi: Braun Extras TexStyle 340 Ütü30 Ocak 2012 Kazananı Ayşe Dokuz Hediyesi: Arzum AR 624 Danza Resilium Tabanlı ÜtüTebrikler Sinem Abla.. (:
Maşallah Sinem Güle güle kullan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinMaşallah Sinem Güle güle kullaninşallah bu kampanyadan hepimizin ütü kazanması dileğiyle çok teşekkür ederim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinMaşallah Sinem Güle güle kullaninşallah bu kampanyadan hepimizin ütü kazanması dileğiyle çok teşekkür ederimtebrikler Sinemcimamiiin diyorum arkandan geliyorum:)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinMaşallah Sinem Güle güle kullaninşallah bu kampanyadan hepimizin ütü kazanması dileğiyle çok teşekkür ederimtebrikler Sinemcimamiiin diyorum arkandan geliyorum:)karaca gibi sinem hanimdan sonra siz kazanirsiniz umarim lerzan hanimbu arada tebrikler sinem hanim