0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu rönesans gyo çekilişi neydi arkadaşlar ben hiç duymadım da paylaşıldı da ben mi kaçırdım
Araştır bul ağzına yemeğide bizmi tutak
Yapcak birşey yok şansına küs
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYapcak birşey yok şansına küsYaptığın edepsizliği miden alıyorsa diyecek bişey bulamıyorum aslında senin gibiler için bir şey paylaşmamak lazım da iyi insanlar da var buradaLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin banlarmısın diyecem de, banlasa ne olacak yeni nick alıp gelir yine sessiz sessiz, senin gibiler yüzünden bir şey paylaşasım gelmiyor foruma lanet olsun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYapcak birşey yok şansına küsYaptığın edepsizliği miden alıyorsa diyecek bişey bulamıyorum aslında senin gibiler için bir şey paylaşmamak lazım da iyi insanlar da var buradaLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin banlarmısın diyecem de, banlasa ne olacak yeni nick alıp gelir yine sessiz sessiz, senin gibiler yüzünden bir şey paylaşasım gelmiyor foruma lanet olsunÖncelikle böyle saygısızca cevap veren üye için özür dileriz,İlgili üyenin giriş hesabı kapanmıştır.Bol şanslar.