ben genelde bez  almak ıcın kullanıyorum 8 tl ıle 10 tl arasında odeme yapıp almak daha karlı gelyor bana hem eve gelmesı hemde normalde 24 tlye satılan bezı almak benım ıcın cok uygun

geçen hafta 19.90 a çift kişilik nevr. tak. vardı 1 tane kalmıştı sepetime ekle dedim.. malum 20 tl olması için bişey daha almak lazım dedim ıslak mendil alayım, kidse girdim meğerse kidse girince sepet boşalıyormuş   

baktım sepette bişi yok tekrar döndüm alayım diye başkası eklemiş sepete.. nasıl üzüldüm ağlıcaktım nerdeyse  

ama acısnı çıkarcam bunun  

arkadaşla 20tlyi tamamlamam için alışverişi nerden yapabilirim bu limangodan linkini verin lütfen.

arkadaşla 20tlyi tamamlamam için alışverişi nerden yapabilirim bu limangodan linkini verin lütfen.
Ne alacağına bağlı bir sürü marka var limangoda 

bu limango artık güzel kanpanyalar yapmıyor

arkadaşlar kargo ücretini hala çekten düşmüyor off ben bu limangodan ne zaman alışveriş yapabilirim.

arkadaşlar kargo ücretini hala çekten düşmüyor off ben bu limangodan ne zaman alışveriş yapabilirim.
 oo zor bıraz lımango kolay kolay artık kargo ucretını dusmez 

hiç kargo ücretini düştümü ki limango

hiç kargo ücretini düştümü ki limango
evet dustu ıste ondan sonrada bıdaha tovbe ettı lımango kargo ucretı dusurmeye 

Zamanında kargo ücretini çekten ödeyebiliyorduk