Gönderen Konu: klibini hatırladığım bir şarkı arıyorum yardım :(  (Okunma sayısı 2932 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı dharmaduman

• Yeni Kampanyacı
  • *
Arkadaşlar aklıma bir şarkı takıldı ama ne şarkının adını ne de söyleyeni hatırlıyorum. Hatırladığım tek şey şeker mi şeker olan klip. Siyah saçlı genç bi kız söylüyor. Klip oarkta bi bankta başlıyo. Etrafında birşeyler uçuyordu kızın biraz fantastik bi klip sonra havaya uçuyor bi otobüsün içine iniyor havadan otobüsün arkasında devam ediyor şarkıya. En sonlarda da çok güzel bir elbise ile yolda yürüyor.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
Ynt: klibini hatırladığım bir şarkı arıyorum yardım :(
« Yanıtla #1 : 15 Ocak 2012, 14:45:23 »
böyle bir başlık a.çılmış madem bende yılalrdır aradığım şarkıyı bulamıyorum.kim söylüyordu diye  ;D 90 lı yıllar. şöyleydi şarkı sözleri.

'' beni al beni sar kolllarına,haydi tut tut ellerimi ah sensiz olmam '' buna benzer br şeydi 10 sneir arıyorum bulamadım kim söylüyordu. bayan bir şarkıcıydı hatta ünlü bir bayan yaşlı şarkıcınında yiğeniydi akrabasıydı
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı dharmaduman

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #2 : 15 Ocak 2012, 14:48:24 »
valla bunu çıkaramadım ama benim aradığım şarkı son yıllarda çıkmış bi şarkı

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
« Yanıtla #3 : 15 Ocak 2012, 14:52:08 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
böyle bir başlık a.çılmış madem bende yılalrdır aradığım şarkıyı bulamıyorum.kim söylüyordu diye  ;D 90 lı yıllar. şöyleydi şarkı sözleri.

'' beni al beni sar kolllarına,haydi tut tut ellerimi ah sensiz olmam '' buna benzer br şeydi 10 sneir arıyorum bulamadım kim söylüyordu. bayan bir şarkıcıydı hatta ünlü bir bayan yaşlı şarkıcınında yiğeniydi akrabasıydı

bu olabilirmi eyefive Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Kampanya & Reklamların Sanal MerkeziLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 15 Ocak 2012, 14:54:09 »
göksel değil ve 90 lı yılların şarkısı  :)
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
« Yanıtla #5 : 15 Ocak 2012, 14:56:14 »
şarkı eski zaten göksel olmaya bilir ama yazdığın sözler anımsattı paylaşayım dedim  ;) biraz daha ip ucu verirsen bulabiliriz  ;D
Kampanya & Reklamların Sanal MerkeziLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 15 Ocak 2012, 15:00:06 »
biraz daha ip ucum olsa ben bulurdum çoktan  ;D slow 1 parça hareketli değil. muazzez abacınınmı neydi ünlü kadın bir şarkıcının yiğeni akrabasıydı. 90 lı yıllarda çıktı kayboup gitti.bayan 1 şarkıcı.gitar çalıyordu. şarkı sözleri yukardakiler gibiydi.

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
« Yanıtla #7 : 15 Ocak 2012, 15:02:23 »
biraz daha ip ucum olsa ben bulurdum çoktan  ;D slow 1 parça hareketli değil. muazzez abacınınmı neydi ünlü kadın bir şarkıcının yiğeni akrabasıydı. 90 lı yıllarda çıktı kayboup gitti.bayan 1 şarkıcı.gitar çalıyordu. şarkı sözleri yukardakiler gibiydi.

böyle çok zor olacak ip ucu yoksa bari adını söylesen  ;D ;D Neyse şaka bir yana araştırıyorum bende bulursam paylaşırım  ;)

Çevrimdışı dharmaduman

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #8 : 15 Ocak 2012, 15:03:28 »
benim dediğim şarkıyı nolur bulalım yaa üç gündür düşünüyorum çatlıcam :(

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 15 Ocak 2012, 15:06:18 »
benim dediğim şarkıyı nolur bulalım yaa üç gündür düşünüyorum çatlıcam :(

ben 15 yıldır düşünüyorum birde benim halimi düşün  ;D