Arkadaşlar nette gezinirken bugün rastladım bu siteye. Konuyu arattım ama bulamadım. Başlık açılmamış. Site hergün yeni bir ürünü ücretsiz veriyor. Tabiiki belirli sayıda. Başlıktan anlayacağımız gibi kargo ücretini biz ödüyoruz, ürün onlardan geliyor. Aynı zamanda sitede farklı farklı şeylerde satılıyor. Bugünün ürünü Kahve Karıştırıcıymış.

Site: Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinDetaylı Bilgi: Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinBen takip edeceğim. Bakalım yarın ne gibi bir ürün gelecek. İyi bir şey ise kargoyu öderiz ne olacak.
Kargo ücreti üründen pahalıya da gelebilir çok cazip gelmedi ama takipteyim teşekkürler:)
bana çok gereksiz bir ürünmüş gibi geldi
Hayli gereksiz

Piyasa Fiyatı 15,00 TL olan bu ürüne, piniGO ayrıcalığı ile sadece 3,90 TL sabit Kargo Ücreti' ni ödeyerek sahip olabilirsiniz.
Karışık renklerde gönderilecektir.
Kargo hepsinde 3,90 sanırım. Yarın ki ürünü merak ettim.
urunun aynısını iş yerınde bana ogrencı hedıye ettı...komık bısey..anlamsız...tasırmadan karıstırabılene askolsun...kargo ucretını dahı vermeyın bence...
Katlanır kova 10 liraya geliyor sanırım 6.9 ürünün fiyatı + 3.90 da kargo
Ürünler hergün değişiyormuş arkadaşlar. Daha önce masa lambası alanlar olmuş. İşe yarayan bir şey denk gelebilir ilerleyen günlerde. Sabah saat sekiz gibi ekleniyormuş ürünler.
işe yarar bişey verseler şaşarım zaten.....
ben aldım..,ertesi gün geldi kargo...
bayağı bir köpürtüyor alet...salepte de denedim. çoğu sitenin para + kargo ya verdiğini bu site, sadece kargoya veriyor. takip etmek iyi olabilir gibi.