Gönderen Konu: Balca/Kış Çiçeği Kardelenim ile Naturelim.com 7 Kişiye Hediye (29 Aralık-30Ocak)  (Okunma sayısı 667 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • zeynep
    • blogum:=)))
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

7 kişiye hedıyemız var...herkesı beklerım :)

2 Argan Yağı

5 Argan Yagı Şampuanı
« Son Düzenleme: 29 Aralık 2011, 13:52:05 Gönderen: balca »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin son oylananlardan kubra kaya ya oy ıstıyorum...yardımlarınızı bekliyorum

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • zeynep
hedıye sayımız 7 oldu dostlar...cok katılm olsun ısterım :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin son oylananlardan kubra kaya ya oy ıstıyorum...yardımlarınızı bekliyorum

Çevrimdışı czerkinli

• Deneyimli Kampanyacı

devam eden kampanyalarıma bekliyorum

Çevrimdışı calculus07

• Usta Kampanyacı
bu kampanyaya hiç güvenemiyorum fake olabilir

Çevrimdışı czerkinli

• Deneyimli Kampanyacı
ilk blog çalışmaları mı

devam eden kampanyalarıma bekliyorum

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • zeynep
Canan hanım olurmu 336 takıpcım var benım Armagan kankam da ugrasıyor benle :)

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • zeynep
cok yorum yazamıyoruz onun ıcın bır kere uyarıcam...bu kampanya ıcın detaylı lınkler ıstıyorum...yanı sartlar tamamdır denılenlerı alamayacagım fırma ozellıkle ıstıyor begen/uye olma...tesekkur ederım

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • zeynep
arkadaslar yılbası cekılısımde de 2 kısıyı cıkardım bıraz dıkkat bır de
Adsız
7 Ocak 2012 15:49 
merhaba bu ürünü faceimde paylaştım bütün şartlar tamam face de ....

dıye devam edıyor...rıca edıyorum sorun yasıyorsanız bana ulasın...adsız olarak su an bu kampanya ıcın yaklasık 5 kısı var...cekılısten cıkarınca tepkı alıyorum...bıraz dıkkat..

bır de bu cekılıse ozel sartlar tamamdır dıyenler cıkarmak zorunda kalıcam...dırek lınk ıstıyorum...

ıyı gunler

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • zeynep
bastan dıyım...facebookta da yazıcam...şartlar tamamdır dıyenler cekılıse dahıl olamayacaklar...onemlı olan sayfanın begenılmesı ve uye olunması zaten bu kampanyada...rıca edıyorum dıkkate alınsın...

Çevrimdışı Hayalkuzum

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Hayatımın dönüm noktası
    • Hayal'in Dünyası
bana lazım bundan acil. katıldım :)
Şans bul beni...

Çevrimdışı reyhane

• Usta Kampanyacı
Balca bunlar benim kaç aydır blog kampanyasından hediyemi yollamadılar, maillerime cevap da dönmüyorlar, sen mailleşiyor musun? İnş. aynı sorunu yaşamazsın canım..

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • zeynep
yapmayın yaw  :'( bunu bır kere yasadım ben...bır daha yasarsam strese gırerım valla...maıllerıme cevap verdıler kampanya basında...ama ıcıme kurt dustu valla sorcam...:(

Çevrimdışı reyhane

• Usta Kampanyacı
Sor mutlaka sor, ben de büyük hayal kırıklığı yaşadım,kaç defa söz verdiler, halen gelen yok maillerim duruyor,niyetim asla seni üzmek değil, belki ve de inş. sen yaşamazsın..Ancak blogumdan kazananlara hediyeleri sorunsuz ve vaktinde ulaştı..

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • zeynep
reyhan abla ben bunu bı kere yasadım...:( fırmaya 40 uye kazandırdım yaklasık 40 cıvarı da facebook uyesı...ve fırma hedıyelerı yollamadı...hakkımı helal etmedım adama o ayrı...benden sonra facebook&twıtterı kapattı...ondan berı korkuyorum,Alıx Avıen tuttu gec yolladı gene korktum hatta korkumdan HedıyenızBızden e sonuclar ıcın 5-6 maıl atmısım en son sahıbı Kubra Hanım yeter gondercez dedı...hemen sorcam maılle :(

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
Camkırıkları gibidir bazen kelimeler; Ağzına dolar insanın. Sussan acıtır,konuşsan kanatır...