Bende varımda  

bu günlerde adım hiçbişeyde çıkmıyodu bu bari olsun yoksa isyan edip kampanyacılıgı bırakıyodum azdaha,kargo gelsin artıııııkkk 

Ama bişey söyliyim milet set geliceni zannediyo ama bence set falan göndermicekler baksanıza hala sürpriz hediye diyip duruyolar set olsaydı set derlerdi,bide sayfalarında demişlerki ''parfüm veya deodorant'' kazandınız, parfümmü?? deomu?? sizce??

evet bende farkettm birini gönderceklerms ya inş bana parfüm gelir 

Bende varımda   bu günlerde adım hiçbişeyde çıkmıyodu bu bari olsun yoksa isyan edip kampanyacılıgı bırakıyodum azdaha,kargo gelsin artıııııkkk
 bu günlerde adım hiçbişeyde çıkmıyodu bu bari olsun yoksa isyan edip kampanyacılıgı bırakıyodum azdaha,kargo gelsin artıııııkkk  

Ama bişey söyliyim milet set geliceni zannediyo ama bence set falan göndermicekler baksanıza hala sürpriz hediye diyip duruyolar set olsaydı set derlerdi,bide sayfalarında demişlerki ''parfüm veya deodorant'' kazandınız, parfümmü?? deomu?? sizce??
evet haksızlık yapmış olurlar herkese aynısı gitmeli ya parfüm ya deodorant bencede

yenıden bakılcakmıs...bende olayım ya !

2 tane kazanmışım biri kardeşime.. 

Hediyesi gelen oldu mu?  
Daha iletişime geçilicekmiş,ne gerek varsa 

adresi vermiştik çünki,,,20 aralıkta iletişime geçmeye başlicaz diyolardı face sayfalarında, hediyenin gelmeside 1 ayı bulur yani  

Yarışmamızın sonuçları, 11 Aralık tarihinde gerekli beğeni sayısını tamamlayan ve bilgilerini eksiksiz olarak bildiren gerçek kişileri içermektedir. Takma isim kullanıp yarışmamıza katılan kişiler listemizde yer almamaktadır. Katılan herkese teşekkür ederiz.