şifreler  içindeymiş katılımı  ço  yapacaksak ne  olacak  paketlerin  heğsini açıp açıp  atacakmıyız

Eş dost arkadaş herkese hediye kabartma tozu veriyorsun. millette şaşırıyor niye veriyorsun diye. 

bende bugün yirmi adet aldım ama sanırım katılım çok olur

bunada  katılmayalım demeliyim  bu  cumartesi   bi  5o katılımlada  ben deneyeyim  herkese  bol  şanslar

ya şifreler nerde yazıyo..

ya şifreler nerde yazıyo..
toplu şeffaf ambalajlı paketlerden alıyosun (5'li, 10'lu).. dıştan bakınca görünüyo hediye resimleri olması lazım, şeffaf ambalajını açtığında o dıştan gördüğün hediye resimli olan kağıdın arkasında yazıyor

bu  katılım  uçuk  olu  diyorlar  katılıma değmez

dr oetker in wep sayfasın dakı şifre katılım kısmı calısmıyor .sms veya wep sayfamız dan dıyor ama wep sayfasın da ole bısye yok .bı kampanya yapılıyor nedne duzgun ce yapmazlar kı . sanırım sms gönderterek gms firmasını da para kazandırmak ıstıyorlar. yaptınız madme adam gıbı yapın 

arcelık su ısıtıcısı ılk 2000 kısıye ayrıca.ben daha on ce katıldım orda da  ılk bılmem kaç kısıye su olcer kabı verıyorlardı bana gelmıstı. ayrıca su sahte katılımcılara bı cozum bulmaları lazım. tansas dan aldım bazı paketler acılmıs ıcın den kartlar alınmıs 

kampanya ya   katılmak için   kartları  çalanları  anlayamıyorum sonuçta  buda  hırsızlık  ya