Gönderen Konu: avon ilk 5000 kişi  (Okunma sayısı 34870 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı çikolatam

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: avon ilk 5000 kişi
« Yanıtla #90 : 05 Aralık 2011, 13:44:46 »
avon attığım maile bugün cevap vermiş,vermesede olurmuş elle tutulur gözle görülür  birşey diyememişler.bütün katılımcılara ilk mail gitmiş kazananlara ayrıca kazandıklarına ve tebrik ettiklerine dair 2.mailler gönderilmiş,kazananlar arasında adımın olmamasından üzgünlermiş mış,miş.......
anket sonunda çıkan tebrikler kazandınız yazısına rağmen adımın listede olmadığına dair ve nasıl ilk 5000 seçtiklerine dair hiçbir açıklama yok.tekrar mail attım beklemedeyim.Gelen cevaba göre şikayetvara şikayet yazacam

Çevrimdışı soldierkan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #91 : 05 Aralık 2011, 13:57:15 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
avon attığım maile bugün cevap vermiş,vermesede olurmuş elle tutulur gözle görülür  birşey diyememişler.bütün katılımcılara ilk mail gitmiş kazananlara ayrıca kazandıklarına ve tebrik ettiklerine dair 2.mailler gönderilmiş,kazananlar arasında adımın olmamasından üzgünlermiş mış,miş.......
anket sonunda çıkan tebrikler kazandınız yazısına rağmen adımın listede olmadığına dair ve nasıl ilk 5000 seçtiklerine dair hiçbir açıklama yok.tekrar mail attım beklemedeyim.Gelen cevaba göre şikayetvara şikayet yazacam

banada mail geldi ama 1 mail geldi listede adım yok ürün göndermiyceklermi şimdi  :(

Çevrimdışı TUNAMM

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #92 : 05 Aralık 2011, 15:20:58 »
İnternet sitemize gostermis oldugunuz ilgiye tesekkur ederiz.

Program dahilinde Anew Genics urunleri ile ilgili anket calismasi kazananlari listemizde isminizin bulunmadigi tespit edilmistir. Kazananlar listesi ilk 5000 kisi ile sinirlandirilmistir. Belirtmis oldugunuz bir durum ile karsilastiginizi iletiyorsaniz isim bilgileri ile incelenemenin yapilabilmesi icin hafta ici hergun saat 07:45- 20:00 arasi (0212) 473 11 11 numarali telefondan Musteri İletisim Merkezi Yetklileri ile irtibat kurabilirsiniz.

Bilgilerinize sunar, calismalarinizda basarilar dileriz.
banada bu mail geldi...

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #93 : 05 Aralık 2011, 15:24:53 »
avon aynı adres ve mail e iisme fazladan ürün göndermem konusunda sonuna kadar haklı. ama ülkede aynı isim soyisimde 1 çok kişi var onlara göndermemesi haksızlık.adresleri kontorl etmelilerdi.
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı hndylmz

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #94 : 05 Aralık 2011, 15:30:19 »
bütün katılımcılara ilk mail gitmiş kazananlara ayrıca kazandıklarına ve tebrik ettiklerine dair 2.mailler gönderilmiş,
arkadaşımın adı listede var ama ona mail gelmemiş böyle de bir durum var
Avon biryerde hata yaptı ama nerde?işin içinden çıkamadım
IP desen değil,çekiliş desen değil,birden fazla katılım desen değil
sistemde hata oldu sanırım,adım gibi eminim ilk 5000de olduğuma hatta ilk 500 :)

Çevrimdışı beige

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #95 : 05 Aralık 2011, 18:35:14 »
avona yazdığım ve aldığım cevap :)

Avon Anew Genics kazanan ilk 5000 kişi içinde aynı isimlerden birçok kişi var.Bu büyük bir haksızlık.birden fazla yapılan katılımların elenmesi gerekirdi.Oriflame üyesi olduğum halde Avon temsilcisinden her ay düzenli ürün alan biri olarak gerçekten çok üzüldüm ve benim tavsiyem üzerine kampanyaya katılan ve listede adı olmayan arkadaşım ********'a mahçup oldum,ona da form doldurduğunda 'KAZANDINIZ' uyarısı verilmiş ve hediyesin, bekliyordu büyük bir heyecanla..

cevabı;
Sayin Yilmaz,

Internet sitemize gostermis oldugunuz ilgiye tesekkur ederiz.

Yarisma kurallari geregi; her kisi yarismaya 1 kez katilabildi. Ayni bilgilerle ikinci basvuru kabul edilmemektedir.

Turkiye geneli ayni isimli bircok Temsilci ve Musterimiz bulunmasi nedeni ile benzerlikler yasanabilmektedir.

Gostermis oldugunz ilgi icin tesekkur eder, calismalarinizda basarilar dileriz.

Saygılarımızla,
Avon Kozmetik Ürünleri

ben kendi adıma 1 kere doldurdum.neden böyle dediler anlamıyorum,bir iş var bu işte huylandım ben ;D

ne yazarsan yaz bunu kopyala yapıştır yapıp yolluyolar, duruma göre cümlelerin yerini değiştiriyolar sadece

Çevrimdışı betty86

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #96 : 05 Aralık 2011, 18:41:55 »
benim listede adım var ablamında ama bize ikinci mail gelmedi kazanan herkese geldimi ikinci mail

Çevrimdışı kalite

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #97 : 05 Aralık 2011, 21:30:08 »
benim listede adım var ablamında ama bize ikinci mail gelmedi kazanan herkese geldimi ikinci mail
henuz gelmedı

Çevrimdışı MRS.

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #98 : 06 Aralık 2011, 08:23:46 »
henuz gelmedı
bana geldi 2. mail tüm kazanan adreslerimede

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #99 : 06 Aralık 2011, 18:47:52 »
bana mail gelmedi,gelen mail yine bilgilendirme amaçlı mı yoksa adres falan mı istemişlerdi?