canım istedii smdi yaaa![]()
canım istedii smdi yaaa![]()
neden diyeceksin çünkü ben bunu başından beri gofredo zannediyordummmmm daha 1 ssat önce farkettim halley gibi olan çikolata olduğunuuuuuuuu, inanmıyorumm kendimeee. çok canım çekiyoooo şaşkınlığımın cezasını çekiyorumm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincanım istedii smdi yaaa![]()
benimdeeeeeee![]()
neden diyeceksin çünkü ben bunu başından beri gofredo zannediyordummmmm daha 1 ssat önce farkettim halley gibi olan çikolata olduğunuuuuuuuu, inanmıyorumm kendimeee. çok canım çekiyoooo şaşkınlığımın cezasını çekiyorumm
![]()
ama hiç birisi favori çikolatam değil
bounty,rafaelo,ferro rocher,cadbury bunlar favorim sırasıyla
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincanım istedii smdi yaaa![]()
gel bize envayi çeşit çiko var vereyim

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincanım istedii smdi yaaa![]()
benimdeeeeeee![]()
![]()
zevkler tartışılmaz ama ben gofredoyu daha çok seviyorum benim o öyle abartıldığı kadar güzel değilama hiç birisi favori çikolatam değil
cok müşkülpesentsin 
zevkler tartışılmaz ama ben gofredoyu daha çok seviyorum benim o öyle abartıldığı kadar güzel değilama hiç birisi favori çikolatam değil
ama halley türünden çikolatalar başka onlarla bir ömür boyuuu
ecnebii çikolatasından dersen nestle after eight var bir de leonidas. ferrero rocher hariç bana göre senin bu saydıkların onların yaynından bile geçmez geç bunlarııııı