Şimdiye kadar hiç böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. az önce face açmaya çalışırken önce arkadaşlarının fotoğraflarından tanı dedi ama hep etiketlenmiş ayakkabı fotoları çıktı ben nerden tanıycam!! tabiki hiç birini bilemedim

sonra telefon doğrulaması istedi onu denedim bi kaç kez kod gelmedi yine ben napcam şimdi kampanya hesabım yok oldu
bnmde kullandığım 2 hesabıma oldu bu,birinde resimlerden tanıdım kampanya hesabım için şifre istedim,anında gelmedi baya sonra geldi.inş sonradan gelir sanada
canım baska bılgısayardan mı gırıldı acaba...dur bakalım
bnmde kullandığım 2 hesabıma oldu bu,birinde resimlerden tanıdım kampanya hesabım için şifre istedim,anında gelmedi baya sonra geldi.inş sonradan gelir sanada
şifre telefonuma gelmeyince diğer nomu verdim şimdi hangisine gelcek ki

kesin kaybettim hesabı açılmaz bi daha
canım baska bılgısayardan mı gırıldı acaba...dur bakalım
yok canım ya zannetmiyorum mail adresim farklıydı şifremde zordu zannetmiyorum başkasının gireceğini
facebook fake hesaplara önlem amaçlı sıklaştırdı önlmleri bu ara bende sabah özel facemde yaşadım aynı sorunu fotoğraflardan tanıdım açıldı.. telefon doğrulaması yaparsın canm mutlaka gelir şifre yoğunluktan falan gelmemiştir şifre ..
şifre telefonuma gelmeyince diğer nomu verdim şimdi hangisine gelcek ki
kesin kaybettim hesabı açılmaz bi daha
muhtemelen son gönderdiği şifre geçerli olur..bekle bakalım artık nezmn gelirse
aynn benmde öyle oldu kampanya hesabımı zarzor açtımm
şifrenin gelmesi sabahı bulur..ve gelen tüm şifreler aynı..geçmiş olsun , az sabredin... (: