bir kaldırsalarda rahatlasak yazıyı steden

arkadaşlar biraz sabırlı olalım.kazanalım veya kazanmayalım.sonuçta bu firmanın başka kampanyalarıda olacak...

arkadaşlar bugün epilasyon aletim geldi....teşekkürler king....
bana da eşim adına geldi. bayram kampanyasında kendi adıma form doldurmuştum gelmedi.eşime daha sonraki kampanyada doldurmuştum. şans işte.
arkadaşlar geçen bayramdan önce kayıt olmuştum.eşim ve kendi adıma. bugün eşime geldi.bana gelmedi..ilginç eşimin hayatında ilk defa kazandıgı ,ilginç bir hediye.demekki erkeklere gönderiyorlar
yeni üye olduğunuzdamı geldi yoksa şu bayram kampanyası kapsamındamı geldi?bende bayramdaki kampanya yazısı ile üye oldum ancak ne gelen var ne giden...
BANADA GELDİ SABAH GÖZLERİME İNANAMADIM HAYATIMDA KAZANDIĞIM İLK HEDİYE
banada geldi arkadaşlar kingi teşekkür bombardımanına tutalım ikinci hediyem kingten kaliteli ve sözünde duran bi firma
arkadaşlar geçen bayramdan önce kayıt olmuştum.eşim ve kendi adıma. bugün eşime geldi.bana gelmedi..ilginç eşimin hayatında ilk defa kazandıgı ,ilginç bir hediye.demekki erkeklere gönderiyorlar

bende eşimin adına doldurmuştum.saolsunlar yollamışlar kendi adımada yolladım ama henüz bana gelen bişi yok.bencede king i mail bombardımanına tutalım.gerçekten sözünün eri bir firma....