kimseye kod göndermiyorum. Dün avoncular dağıtırken 1den fazla istedim vermediler her kod tek kullanımlık olduğu için. Bitane kağıtta okulda yerde bulup onu aldım elimde 2 tane kod vardı girdim ztn onları
sadece davet yollayabiliyorum ama neticede davet ettğim kişilerde kazanma şansı yakalıyor kod girmiş gibi...olay bundan ibaret...
arkadaşlar dünden beri 50 kişiye açıkladım herlde tek tekkimseye kod göndermiyorum. Dün avoncular dağıtırken 1den fazla istedim vermediler her kod tek kullanımlık olduğu için. Bitane kağıtta okulda yerde bulup onu aldım elimde 2 tane kod vardı girdim ztn onları
sadece davet yollayabiliyorum ama neticede davet ettğim kişilerde kazanma şansı yakalıyor kod girmiş gibi...olay bundan ibaret...
Esmanur nur
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar dünden beri 50 kişiye açıkladım herlde tek tekkimseye kod göndermiyorum. Dün avoncular dağıtırken 1den fazla istedim vermediler her kod tek kullanımlık olduğu için. Bitane kağıtta okulda yerde bulup onu aldım elimde 2 tane kod vardı girdim ztn onları
banada davet yollarmısınEsmanur nur
)