Ben lavabodayken kızım dolaptan Parol almış içinden iki tane çıkmış 1 tane çıktığı kesin ama 2. konusunda çok emin değilim ama 2 den fazla çıkmamıştır buna eminim yalnız 1 tanesi parçalanmışdı şimdi aklımda şu var ikinci hapı çıkarıp içtimi yoksa ikinci hapı çıkarmadımı hiç parol çok kuvvetli olmadığı için zararlı olmayacağını umuyorum doktorumuzu aradım çok bi telaş yapmadı ilacın ismini duyunca ama yinede sağlık kuruluşuna git dedi 1 saate eşim gelecek o zamana kadar kurt yer içimi bu konuda fikri olan var mı ?? 1 tanede bişey olmaz deyin nolur

onu içtiğine bile emin değilim inş hiç içmemiştir yoğurt yedirdim bide kaç saatte belli eder içip içmediğini 1 saat oldu olay olalı şimdiye kadar belli olurmuydu acaba içse yada Allah korusun zahirlese ??
Ben lavabodayken kızım dolaptan Parol almış içinden iki tane çıkmış 1 tane çıktığı kesin ama 2. konusunda çok emin değilim ama 2 den fazla çıkmamıştır buna eminim yalnız 1 tanesi parçalanmışdı şimdi aklımda şu var ikinci hapı çıkarıp içtimi yoksa ikinci hapı çıkarmadımı hiç parol çok kuvvetli olmadığı için zararlı olmayacağını umuyorum doktorumuzu aradım çok bi telaş yapmadı ilacın ismini duyunca ama yinede sağlık kuruluşuna git dedi 1 saate eşim gelecek o zamana kadar kurt yer içimi bu konuda fikri olan var mı ?? 1 tanede bişey olmaz deyin nolur
onu içtiğine bile emin değilim inş hiç içmemiştir yoğurt yedirdim bide kaç saatte belli eder içip içmediğini 1 saat oldu olay olalı şimdiye kadar belli olurmuydu acaba içse yada Allah korusun zahirlese ??
parol hafif bir ilaç birşey olmaz..
bi oh dedim gizgizar sağol bende öyle düşünüyorum ama ..
yaş kaç çocuğunuzun?
canm aralık 15 de tam 2.5 yaşını dolduracak kilo 11
parol hafif bi ilaç hamileler bile içebilir. ama sen yinede 112 yi ara bi sor bence
cnm parol çok düşük dozlu ağrı kesici korkma anne sütünden bebeğe bile geçebiliyor ve doktorlar sadece parolu öneriyor ...
korkma bişey olmaz
eliniz ile kusturun.geçmiş olsun
ağrı kesici değilmi parol 6 yaş altı kullanmamalıymış. Eğer 6 yaşından küçükse doktora gösterin yinede
bence öyle bir şüpheniz varsa hemen hastaneye gidin. kusturmak en tehlikeli şey. bir ilkyardımcı olarak öğrendiğimiz ilk şey bu.
yakınlarda götürebileceğim klinik yokmu canım istersen bir götür eşinin gelmesini bekleme bence gece acil dr mutlaka olur