Diğer > Serbest Kürsü
Aöf Hakkında Herşey :)
ask_ne_demek:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar birinci sınavdan sora ikinci sınavda bütün konular mı geçerli oluyor lütfen yardım edin çok merak ediyorum ???
--- Alıntı sonu ---
evet bütün konulardan sorumlusun ve bütün konulardan sorular çıkıyor
--- Alıntı sonu ---
hayır arkadaşım bütün konular bütte sorumlu ikinci sınavda ara sınavdan sonraki çalışmamız gereken dersler geçerli
--- Alıntı sonu ---
emin misin ben gecen sene girdim bu senede sınava gireceğim en basiti aöf nin sitesinde yıllık sorular var oraya bakın benim dediğim doğru
--- Alıntı sonu ---
madem öyle niye arıyorlar misal 15 üniteli bir derste ilk aınav 1-7 ünite ikinci sınav8-15 sorumlu diyor öyle olsa 1-15 sorumlu der bende öyle biliyorum ve bugüne kadar hep öyle çalıştım 3. sınıftayım
bedduamiz:
bende 2 sınıftayım ilk sınıfta aynıydı 2 sınıftada aynı ben çıkmış sorulara çalışıyorum hep o yüzen eminim aöf nin sayfasına bak istersen
glh_n:
İkinci sınavda tamamından sorumlu olunuyor % 100 kesinnnn :) ( Bütünlemede de tamamı zaten )
Mesela 1. ünite ara sınavda 3 tane çıkıyo final de 1 tane çıkıyo ama kesin çıkıyo :)
Ayrıca dersane testlerinden ziyade geçmiş yıl soruları çözmenizi de tavsiye ederim :)
bedduamiz:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinİkinci sınavda tamamından sorumlu olunuyor % 100 kesinnnn :) ( Bütünlemede de tamamı zaten )
Mesela 1. ünite ara sınavda 3 tane çıkıyo final de 1 tane çıkıyo ama kesin çıkıyo :)
Ayrıca dersane testlerinden ziyade geçmiş yıl soruları çözmenizi de tavsiye ederim :)
--- Alıntı sonu ---
+1
ask_ne_demek:
demekki ben bugüne kadar yanlış biliyormuşum hiçte takrar etmezdim demekki bildiklerim çıkıyormuş ve o sınavlara nasıl girmişsem hiç farketmemişim neyse annemle babam duymasın bunu ;D
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git