Diğer > Serbest Kürsü

Aöf Hakkında Herşey :)

<< < (35/49) > >>

bedduamiz:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar birinci sınavdan sora ikinci sınavda bütün konular mı geçerli oluyor lütfen yardım edin çok merak ediyorum ???

--- Alıntı sonu ---

evet bütün konulardan sorumlusun ve bütün konulardan sorular çıkıyor

OzleminO:
karacan yayınlarının nokta atış soruları gerçekten işe yarıyormu test eden varmı ???

ask_ne_demek:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar birinci sınavdan sora ikinci sınavda bütün konular mı geçerli oluyor lütfen yardım edin çok merak ediyorum ???

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

hayır arkadaşım bütün konular bütte sorumlu ikinci sınavda ara sınavdan sonraki çalışmamız gereken dersler geçerli

kamile44:
bütünleme  olacak  mı

bedduamiz:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar birinci sınavdan sora ikinci sınavda bütün konular mı geçerli oluyor lütfen yardım edin çok merak ediyorum ???

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

hayır arkadaşım bütün konular bütte sorumlu ikinci sınavda ara sınavdan sonraki çalışmamız gereken dersler geçerli

--- Alıntı sonu ---

emin misin ben gecen sene girdim bu senede sınava gireceğim en basiti aöf nin sitesinde yıllık sorular var oraya bakın benim dediğim doğru

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git