Linkleri görmeye yetkiniz yok.

Kayit olun veya 
giris yapinKATILIM ŞARTLARIMIZ  
* Linkleri görmeye yetkiniz yok.

Kayit olun veya 
giris yapin Sayfamızı beğeniyorsunuz sayfadaki yayınlanan ürünlerden 1 adet duyuruyu profilinizde paylaşıyorsunuz 
*en az 10 arkadaşınıza sayfayı öneriyorsunuz
* blogunuzda yada facebook sayfanızda yada twitter hesabınızda sahwlland'ın tanıtımını ve kampanyayı duyuruyorsunuz
* sahwlland ve kampanya duyuru linkiyle beraber mail adresinizide yorum olarak bırakıyorsunuz
şartlarımız bu kadar son katılım 30 kasımdır katılımlarınızı bekler hepinize bol şanslar dilerim

Linkleri görmeye yetkiniz yok.
 Kayit olun veya giris yapin
KATILIM ŞARTLARIMIZ  
* Linkleri görmeye yetkiniz yok.
 Kayit olun veya giris yapin Sayfamızı beğeniyorsunuz sayfadaki yayınlanan ürünlerden 1 adet duyuruyu profilinizde paylaşıyorsunuz 
*en az 10 arkadaşınıza sayfayı öneriyorsunuz
* blogunuzda yada facebook sayfanızda yada twitter hesabınızda sahwlland'ın tanıtımını ve kampanyayı duyuruyorsunuz
* sahwlland ve kampanya duyuru linkiyle beraber mail adresinizide yorum olarak bırakıyorsunuz
şartlarımız bu kadar son katılım 30 kasımdır katılımlarınızı bekler hepinize bol şanslar dilerim 

KARGO ÜCRETİ KAZANANA AİTTİR ARKADAŞLAR 

yarın son gün katılımlar için 

Çekilişi Kazananlar:
1-) alışveriş davteiyes
2-) semra akdağ
3-) sıddıka yalçınkaya
4-) emrah arslan
5-) esra
Yedekler:
1-) murat avcı
2-) hande sayer
3-) neşe kılavuz
4-) pelin
5-) erkan

esra benimdir umarim kardesim yine yedek neyseki bu defa 1. Yedek

ben bloğ kampanyalarını bir türlü beceremiyorum illaki benimde bloğ olmasımı lazım

bu günlük bu kadar  heyecan bana yeter kazanan arkadaşlar iyi günlerde kullansın inşallah 

ben bloğ kampanyalarını bir türlü beceremiyorum illaki benimde bloğ olmasımı lazım
bloğun olmasıne gerek yok arkadaşım üstelik bloğ kampanyalarına katılmak çok daha kolay 

facede duyurursun kampanyayı  

blog olmasına gerek yok esmanururnda dedıgı gıbı facede duyurman yeterlı