Kampanya Tarihi:
01.10.2011(10.00)-15.11.2011(22.00)Kampanyanın geçerli Olduğu Yerler:
Türkiye genelindeki tüm Makro Marketleri
Kampanyaya Katılım Biçimi:
Kampanya tarihleri arasında Türkiye genelindeki tüm Makro Marketlerden tek seferde 20 TL ve katları tutarında Pril Makine grubu ürünlerinden satın alan Makro Gold Kart sahibi tüketiciler 1(bir) çekiliş hakkı kazanacaklardır.
Çekilişte 20 kişi Apple Ipad2 16 GB Tablet PC kazanacaktır.
Çekiliş 21.11.2011 tarihinde, saat 11.00’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Konferans salonunda noter huzurunda, isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir.
Kazanan talihliler 24.11.2011 tarihli Radikal gazetesi Türkiye baskısında duyurulacaktır.
hediyeler şahane de makro uzak...
aynı firmalar ardışık kampanya yapınca valla hangisine katılacağını şaşırıyor insan. makro ile carrefourda pril kampanyası oldu. aynısı nescafede carrefour ile real marketi arasında oluyor. hali ile büyük ödüllüleri tercih etmek zorunda kalıyor insan.
Ben bu kampanya için alırım nasılsa kullanılıyor pril tesekkurler.
Çekiliş 21.11.2011 tarihinde, saat 11.00’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Konferans salonunda noter huzurunda, isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir.
Kazanan talihliler 24.11.2011 tarihli Radikal gazetesi Türkiye baskısında duyurulacaktır.
ayan artık senin moderatör olman lazım, çekiliş bitiş duyuru moderatörü

sen olmasan forum ne yapardı
hediyeler ne acaba göremedim
Hediyeler 20 adet ipad di ama kampanya bitti malesef
Sonuclar bugun radikal gazetesinde