ben de 3 kere 50 mb internet aldım, anket bitti.
4 kere 12 tl yükledim bende arkadaşımda 4 kere yükledim kuzenlere falan
"Ülkemizi derinden sarsan ve üzen Van'daki depremle ilgili soruları içeren "deprem" anketimiz yayınlanmıştır. Bu anket çalışmamızdan çıkacak olan sonuçlar farklı markaların içinde bulunduğumuz süreçte bölgeye yapacakları yardım çalışmaları için de yok gösterici nitelikte olacaktır. Bu nedenle gerçek görüş ve düşüncelerinizi paylaşmanız büyük önem taşımaktadır."
Toplam 7 defa anket yanıtladım ilk 5'i saat kaç olursa olsun hediyemi alabiliyordum ama son 2 ankettir 2gün sonra geliyor bedava dakikalar. Bununda suyu çıktı
Toplam 7 defa anket yanıtladım ilk 5'i saat kaç olursa olsun hediyemi alabiliyordum ama son 2 ankettir 2gün sonra geliyor bedava dakikalar. Bununda suyu çıktı 
Normalde de 48 saat içinde yüklenecektir diyor. Ama ben ilk defa bu kadar geç yüklenenini görüyorum. 48 saat içerisinde demesine rağmen genelde 5 dk.da yükleniyor.
evet türkiyenin sesi panelini tebrik etmek lazım bu konuda anket bitiyor ödülü yükle diyorum 5 dk sonra hattıma yüklenir mükemmel
""Sektör Bilinirlik Araştırması" başlıklı anketimiz yayınlanmıştır. Panele giriş yaptıktan sonra "Anketlerim" bölümünden anketinize ulaşarak doldurabilirsiniz."
Medyanın Etkisi Araştırması Anketi Yayınlanmıştır.