Gönderen Konu: Türkiyenin Sesi Paneli Hergün Binlerce Dakika/SMS ve İnternet Paketi Kazandıryor  (Okunma sayısı 8618 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı BuRacK

• Yeni Kampanyacı
  • *
ben de 3 kere 50 mb internet aldım, anket bitti.

Çevrimdışı Marlboro

• Usta Kampanyacı
4 kere 12 tl yükledim bende arkadaşımda 4 kere yükledim kuzenlere falan  ;)

Çevrimdışı funda0047

• Yeni Kampanyacı
  • *
"Ülkemizi derinden sarsan ve üzen Van'daki depremle ilgili soruları içeren "deprem" anketimiz yayınlanmıştır. Bu anket çalışmamızdan çıkacak olan sonuçlar farklı markaların içinde bulunduğumuz süreçte bölgeye yapacakları yardım çalışmaları için de yok gösterici nitelikte olacaktır. Bu nedenle gerçek görüş ve düşüncelerinizi paylaşmanız büyük önem taşımaktadır."

Çevrimdışı skylineww

• Yeni Kampanyacı
  • *
helal olsun bu siteye :D manyakk :D

Çevrimdışı 16gardiyan16

• Deneyimli Kampanyacı
Toplam 7 defa anket yanıtladım ilk 5'i saat kaç olursa olsun hediyemi alabiliyordum ama son 2 ankettir 2gün sonra geliyor bedava dakikalar. Bununda suyu çıktı  :-\
Adamlığı üç kelime ile tarif et deseler; "Mustafa Kemal Atatürk" derim.

Çevrimdışı funda0047

• Yeni Kampanyacı
  • *
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Toplam 7 defa anket yanıtladım ilk 5'i saat kaç olursa olsun hediyemi alabiliyordum ama son 2 ankettir 2gün sonra geliyor bedava dakikalar. Bununda suyu çıktı  :-\

Normalde de 48 saat içinde yüklenecektir diyor. Ama ben ilk defa bu kadar geç yüklenenini görüyorum. 48 saat içerisinde demesine rağmen genelde 5 dk.da yükleniyor.

Çevrimdışı Marlboro

• Usta Kampanyacı
evet türkiyenin sesi panelini tebrik etmek lazım bu konuda anket bitiyor ödülü yükle diyorum 5 dk sonra hattıma yüklenir mükemmel  ;)

Çevrimdışı funda0047

• Yeni Kampanyacı
  • *
"‎"Sektör Bilinirlik Araştırması" başlıklı anketimiz yayınlanmıştır. Panele giriş yaptıktan sonra "Anketlerim" bölümünden anketinize ulaşarak doldurabilirsiniz."

Çevrimdışı ebufaik

• Usta Kampanyacı
katıldım teşekkürler

Çevrimdışı hicazfasli

• Usta Kampanyacı
  • DESTEK İÇİN ÖM ATINIZ.
Medyanın Etkisi Araştırması Anketi Yayınlanmıştır.  ;)