Doğum için hastane çantası hazırlıycam almadan önce foruma sormak istedim elinde kullanılmamış bebek bakım çantası olan varmı.Bir zamanlar avivobaby'le falan kampanya yapan arkadaşlar vardı.Belki elinde olupta takas yapmak isteyen olabilir diye sorayım dedim.Elimde makyaj ürünleri parfüm saat gibi eşyalar var.Eğer elinde olupta takas etmek isteyen olursa bana ulaşabilirmi?
elinde çanta olan yok sanırım

gidip alıcam artık bu hafta ozaman
canım ben yeni aldım... İçi genişde bebeğimin herşeyini aldı.takımına Çarşıda 75 tl diyorlar burdada var bakabilirsin hepside kullanılıyor..ben kangurusunu almadım..kış bebeği olcak diye..çarşıdan 60 tl ye aldım 4 parça malzemeyi..güzelde ..
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
ben de nivea atta çantası var,sırt çantası şeklinde.kullanılmış ama iyi durumda.istersen karşı ödemeli kargo ile sana yollayabilirim...
ben de nivea atta çantası var,sırt çantası şeklinde.kullanılmış ama iyi durumda.istersen karşı ödemeli kargo ile sana yollayabilirim...
ay cnm çok iyi olur yaa çok saol ne istersin takas olarak
canım,birşeye gerek yok dediğim gibi kullanılmış zaten..
canım,birşeye gerek yok dediğim gibi kullanılmış zaten..
olsun cnm yaa çok saol iyi olur valla çok sevinirim teşekkrler
severm siziii

güle güle kullan Pınarcmmmm
benim bebekle alakam olmadığı için

yardım edemiyorum ama dua ederim Allah analı babalı büyütsün inşş