Gönderen Konu: Migros Blendax ile evler bastan asagi yenileniyor! 15.09.2011 – 28.09.2011  (Okunma sayısı 2902 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı öncevatan

• Usta Kampanyacı
  • Bol Bereketle Sağlıklı günler versin Rabbim
Blendax ile evler bastan asagi yenileniyor!

Migros magazalarindan Money Club Kart ya da Money Visa ile 5 TL 'lik Blendax alin, çekilis sonucu Esra Erol ile beraber evinizi bastan asagi yenileme sansi yakalayin!

Bu kampanya Procter Gamble Satis ve Dagitim LTD. STI. Tarafindan MPI'nin 07.09.2011 tarih ve B.07.1.MPI.0.13.00.02 – 401.02.99 – 2374 – 8076 sayili izni ile Hedef Çekilis tarafindan düzenlenmektedir. Procter Gamble Satis ve Dagitim LTD. STI. Tarafindan düzenlenen bu kampanyada; 15.09.2011 – 28.09.2011 tarihleri arasinda Türkiye genelindeki tüm Migros Magazalarindan Money Club Kart , Money Visa veya Money Club Kart özellikli (Migros Club Kart, Money Club Pro Kart, Koç Ailem, Money Club & More, Servis Kart, Money Club Logolu Shell Club Smart Card) kart sahibi üyesi olmus müsteriler, gün içerisinde tek seferde 5 TL ve katlari tutarinda (her 5 TL'lik Blendax için bir çekilis hakki) Blendax ürünlerinden satin alan tüketiciler 1 çekilis hakki kazanacaktir.

Alisverislerinden önce kartlarini kasiyerlere sunmalari durumunda; kartlarin kasa kart okuyucusundan geçirilmesi ile harcama bilgilerinin müsteri hesaplarina aktarilmasi saglanmaktadir. Ikramiye olarak 3 kisi Arçelik Beyaz Esya Seti (Arçelik 4253 n buzdolabi, Arçelik 5063 fy çamasir makinesi Arçelik 6220 ft bulasik makinesi), LG 42' 102 ekran hd ready plazma televizyon, LG ht 306sy sinema sistemi, LG dv 492h – e dvd player, Bellona vista midi lüks oturma odasi takimi (1 det üçlü koltuk, 1 adet ikili koltuk, 2 adet tekli koltuk, ürün bej rengidir.) ve 18.11.2011 – 31.12.2011 tarihleri arasinda firmanin belirleyecegi bir günde Esra Erol ile aksam yemegi, 5* otelde çift kisilik 1 gece konaklama, talihlinin bulundugu sehirden ekonomi sinifi uçak / otobüs bileti (havaalani – otel havaalani transferleri dahildir) kazanacaktir.

Çekilis 11.10.2011 tarihinde saat 10:30'da Hedef Çekilis ve Organizasyon Hizm. Ltd. Sti. 19 Mayis Cad. UBM Plaza No.37/5 Sisli / Istanbul (Toplanti Salonu) adresinde yapilacaktir.Kazanan talihliler 13.10.2011 tarihli Aksam gazetesinde duyurulacaktir. 28.10.2011 tarihine kadar basvurmayan asillerle, 12.11.2011 tarihine kadar basvurmayan yedeklere ikramiyeleri teslim edilmez. Çekilise 18 yasindan küçükler ve üyelik bilgileri eksik veya kayitli olmayan Money Club Kart, Money Kredi Karti, Migros Club Kart ve Money Club Kart özellikli kart sahipleri katilamaz, katilmis ve kazanmis olsalar dahi ikramiyeleri verilemez. Migros Ticeret A.S., Procter Gamble Satis ve Dagitim LTD. STI. Hedef Çekilis ve Organizasyon Hizmetleri LTD. STI. Çalisanlarina çekilis hakki verilmeyecektir. Bir kisiye birden fazla ikramiye verilmez. ÖTV ve KDV hariç diger yasal yükümlülükler talihliler
« Son Düzenleme: 17 Eylül 2011, 23:10:37 Gönderen: simonbolivar »

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
Ynt: Migros Blendax ile evler bastan asagi yenileniyor!
« Yanıtla #1 : 15 Eylül 2011, 11:56:54 »
ayy şu migrostan bıktımm hep migros kampanyası yaa benimde tersime migros uzakk hiç alışveriş yapmıyom ordan  :( :(
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı eycane

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 15 Eylül 2011, 12:00:16 »
Eşimi blendax almaya yolluyordum bu kampanya çıktı iki kampanyaya birden katılmış oluruz:)

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 15 Eylül 2011, 12:05:27 »
çekilişe katılmak için sadece blendax almak yeterli dimi başka bir şeye gerek yok

Çevrimdışı digi

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 16 Eylül 2011, 21:35:57 »
çekilişe katılmak için sadece blendax almak yeterli dimi başka bir şeye gerek yok
Kart bilgileri eksiksiz money club kart kullanmanız yeterli...

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #5 : 17 Eylül 2011, 00:57:20 »
ayy şu migrostan bıktımm hep migros kampanyası yaa benimde tersime migros uzakk hiç alışveriş yapmıyom ordan  :( :(

bu inserte ülker damgasını vurmuş. demekki ülker içim kampanyasından çok memnun kaldılar.
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı savaşcı

• Acemi Kampanyacı
  • **
daha öncede dedigim gibi migrosun kampayalarına daha dogrusu çeklişlerine güvenmiyorum

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
İkili elidorun 4.25 olmasi iyi gibi geldi migrosa gittim :) Ama ikilisi yoktu teklisi 5.25 ti ki bu durumda alan herkes katilmis oluyor...
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
İkili elidorun 4.25 olmasi iyi gibi geldi migrosa gittim :) Ama ikilisi yoktu teklisi 5.25 ti ki bu durumda alan herkes katilmis oluyor...

ben gittiğimde de ikilisini göremedim maalesef.
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı Reset

• Yeni Kampanyacı
  • *
Güzel kampanya ama şans lazım