bir fikrim değil uyguladığım bir yöntem var ama yakalanırsan eyvah eyvah
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbir fikrim değil uyguladığım bir yöntem var ama yakalanırsan eyvah eyvahaman boşver o zaman sıkıntılı olacaksa![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbir fikrim değil uyguladığım bir yöntem var ama yakalanırsan eyvah eyvahaman boşver o zaman sıkıntılı olacaksa![]()
yani biraz olabilir işte yakalandığın takdirde. websensten sonra fortiguard kurdular aşılamaz dediler. ama aştım![]()
sudan çıkmış balığa döndüm sabahtan akşama kadar buralardaydımya başka sitede blmiyorum.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbir fikrim değil uyguladığım bir yöntem var ama yakalanırsan eyvah eyvahaman boşver o zaman sıkıntılı olacaksa![]()
yani biraz olabilir işte yakalandığın takdirde. websensten sonra fortiguard kurdular aşılamaz dediler. ama aştım
Valla süpersinsudan çıkmış balığa döndüm sabahtan akşama kadar buralardaydımya başka sitede blmiyorum.
hayrınıza bildiğiniz bir site varsa belki açılan bulabilirim özelden paylaşırmısınız benimle![]()
illa kampanya sitesi şart değil forum sitesi olan seviyeli güzel bir site
eğer yanlış birşeyler yazdıysam mesajımı silebilirsiniz
netteki hayatım bundan ibaret.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbir fikrim değil uyguladığım bir yöntem var ama yakalanırsan eyvah eyvahaman boşver o zaman sıkıntılı olacaksa![]()
yani biraz olabilir işte yakalandığın takdirde. websensten sonra fortiguard kurdular aşılamaz dediler. ama aştım
Valla süpersinsudan çıkmış balığa döndüm sabahtan akşama kadar buralardaydımya başka sitede blmiyorum.
hayrınıza bildiğiniz bir site varsa belki açılan bulabilirim özelden paylaşırmısınız benimle![]()
illa kampanya sitesi şart değil forum sitesi olan seviyeli güzel bir site
eğer yanlış birşeyler yazdıysam mesajımı silebilirsiniz
benim başka takıldığım site yokki. birde gazete okuyorum o kadarnetteki hayatım bundan ibaret.
oyalanmak için hobi bloğlarına bakıyorum.