0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya siniiir olduuummm twitter kac gundur bana ck yenılıosun uyarısı verıo bı kalk gıt yaa senin yuzunden cvplayamyrm kazanmışın tebrikler, benim cevap gene yok görünmüyo..
ya siniiir olduuummm twitter kac gundur bana ck yenılıosun uyarısı verıo bı kalk gıt yaa senin yuzunden cvplayamyrm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTebrikler, kazandınız! @kedieti7 @ozlem_el @adile0606 @papatya89 @esrapek Mesajlarııza bakabilir misiniz?Tebrkler Tebrikler Yarın da olur mu yarışma
Tebrikler, kazandınız! @kedieti7 @ozlem_el @adile0606 @papatya89 @esrapek Mesajlarııza bakabilir misiniz?Tebrkler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya siniiir olduuummm twitter kac gundur bana ck yenılıosun uyarısı verıo bı kalk gıt yaa senin yuzunden cvplayamyrm kazanmışın tebrikler, benim cevap gene yok görünmüyo..sen yoksa send requestlı msn ondan mı ki duvarn ack mı herkesee ?tesekkürler