facebook.com/adresecigkofte
50 TL hediye çeki kazanma şansı...
Burası nasıl bir yer ya

Herkeze numune çiğköfte göndermişler

hemde 1kg. hayatımda 1kg numune çiğ köfteyi ilk defa duyuyorum hayret ve balıkesire izmire bildiğimiz kargoyla göndermişler soğuk hava deposu olan araçlarla değil bildiğimiz kargo arabasıyla gitmiş. biri yazmış demişki ben bu çiğköfteleri ne zmana kadar yemeliyim

adese çiğköfte yazmış normalde 48 saat buzdolabında bekeleyebilir ama siz 24 saatte yiyin kargoyla geldiği için

hahahahha
7 kat vakumlu ambalaj ile tazeliği korunuyor.
Sizin düşündüğünüz galiba bayilerden satın aldığınız şekilde gönderildiği

Dip not: Kurutulmuşlar hariç gıda ürünlerinin hepsi hava ile temas etmeleri sonucu bakteri üretir ve bozulurlar.Hava ile temasları kesildiği taktirde uzun süre tazeliklerini korurlar tıpkı bebek kavanoz mamaları ya da uht sütler gibi.
Adrese Çiğköfte,çiğköftemiss kuruluşudur.
Ahahaha çok komik ya numune çiğ köfte

İlk defa duyuyorum hahaha
Aklıma gelmişken yazayım Türkiye'nin her yerinde Bim marketleri ambalajlı çiğ köfte satıyor,siz bu paketlerin Türkiye'nin dört bir yanına soğuk hava depolu araçlarla mı gittiğini sanıyorsunuz

)))))))))))))))

Ne acayip şeyler yapıyolar yha
Ne acayip şeyler yapıyolar yha 
Nasıl kargoya verildiği de anlatılmış. Neye bu kadar şaşırdınız, anlamadım? Yıllardır kargoyla dondurma bile gönderiliyor.
Yarışmamızın ilk haftasının bitmesine yaklaşık 29 saat var... Pazar gecesi 24:00 da ilk haftanın kazanan yarışmacısı belli oluyor. En çok beğenilen resmin sahibi 50 TL lik hediye çekine sahip oluyor. adresecigkofte.com'dan 50 TL lik ürün siparişi veriyor, üstelik kargo ücreti de ödemiyor. Hayırlı Ramazanlar...
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
o çiğköfteler yolda kokmaz mı