İyi akşamlar , arkdaşlar son 4 gündür silzeri mesaj yolu ile rahatsız ederek Colgate için oy istemiştim. Verdiğim rahatszlıktan dolayı çok özür diliyorum. Ve vermiş olduğunuz yada olmadaığınız oylar içinde.
Lakin bugün Colgate yarışmasında bir anda ortalık karıştı benimde oylarım bşr günde 170 lere fırladı sonra burdan destek istedim o zamnalrda en son 193 oldu. Ama arada gelen fazla oyun kaynağını çözemedim hatta bir iki arkadaşa özel mesaj ile yazmıştım. Gündüz Colgate duvarına aynı isimle olan 3 kişi olduğunu söyledim isimleri ile ve bir gün öncede sahte oycular var diye belirtmiştim. Bugün gece 22 de benim resmim uçtu. Duvarlarına yazdım ve benimle aynı iismle katılım yapanlarıda sildiler. Sonra iki bayanı sildiler Özlem T. ve birinci olan kişi yanılmıyorsam. Bu iki kişi duvara geldi bizi neden sildiniz bize sahte oy attıalr vs yazdılar ki bende birkaç gün önce yarışma duvarına yazılan tehditi" ilk 10 a girenelre o zaman fake oy atıp biz eletelim " onlardan 5 dk önce dile getirdim. Nedense bizlerin sesi duyulmadı ama o silinen iki kişi bir anda kazananlar listesine girdi. Duvara yazıyorum sebep ne cevap yok ip logu istiyorum dedim kazananlarınki de dahil onada cevap yok. Gece Colgate ulaşamayacağım için Şikayetvar.com yazdım sabahta ilk iş arayacağım ve peşlini bırakmayacağım çünkü hem benim hemde sizlerin vakitlerini çaldılar. Resmen oradakji admin kendi istedikelrine hediye veriyor ben bu sonucu çıkardım bugünkü davranışından. Ve benim gibi haksızlığa uğrayan ve serbest kürsüde dile getiren diğer arkdaşlardanda tepkilerini dile getirmelerini ve Colgate ile Şikayetvar.com gibi diğer yollardan haklarını aramalarını istiyorum. Çünkü burda ben oy için mesaj atarken bir arkadaş beni engelledi mesela çok üzüldüm bilmeden bir kişiyi rahatsız ettim bu yarışma için kendisi burayı okuyorsa tekrardan özür diliyorum.
Anladığım kadarı ile artık bu tür yarışmalarda adminleri tanımak gerekiyor yoksa ortada sahte oy duurmu varsa o zaman söz konusu tehdit var. Bununla alakalı önlem alınmalı ve bu oylar silinmeli bizm oylarımız kalmalı idi. Mesela Glade bu şekilde yapıyor. Ama olur mu kafalarıa göre seçmek işine gelene ödül vermek daha eğlenceli. En komiği en çok satın aldığım diş macunu markası idi dişçi tavsiyesi nedeni ile artık evime sokmam nefret ettirdiler markadan .
Bakalım yarın o sayfada baya yine olay olur ama o adminlerin bir şey yapacağını sanmıyorum insan olsalar göz göre göre o eledikleri sahte oycu bayanları listye geri koymazlardı. Birde bu elemeler başlamadan biri duvara şöyle bir yazı yazdı en son yarışmaya girenler amma puan almışlar bir günde. Bende dakikasına isim verin ortaya atmayın dedim sonuçta ben 4 gündür oy toplamak için herksei rahatsız ettim ve birde kaynağını bilmediğim oylarımda var ve bu yarışmada bunun dışında aynı isimde olup ilk 10 da yer alan 3 kişi ile geçmiş haftalarda 2den fazla ödül kazananlar var yazdım. Bunları yazdım dakika geçmedi elendim. Doğru söyleyen dokuz köyden kovulur misali ama hakkımı arayacağım nereye kadar giderse herkesede aynısını tavisye ederim.