son hafta olduğu için colgate yarışmasına katılıp bir çoğunuzdan mesaj yolu ile destek istedim ve face hesabımdaki bir çok arkadaşımdanda ve onların arkadaşlarındada destek aldım toplamda 141 oy topladım fakat bugün biri bana oy vermiş ve 190 lara kadar çıkmışım az evvel gördüm colgate duvarına yazmama rağmen yazımdan hemen sonra resmim silindi

destek olan herkese teşekkür ederim bana oy veren arkadaşlar duyarlı olup Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin sayfada destek olduklarını yazarsa sevinirim sizinde zamanınız boşa gitmiş olmaz bazılarınıza istemeden 2 kez mesaj gönderdim vaktinizi aldım böyle haksızlık yapılmasına dayanamıyorum sağ duyunuza teşekkürler
resmim geri gelmiş defalarca yenilemiştim
size fazladan oy verip sildirdiler mi yanii
geri geldiğine göre kaldınız yerden devam ediyormu sorun kalmadı diimi
141 oyum vardı birden 199 çıkmışım bütün gün dışarıdaydım görünce şok oldum 4 gündür destekle 141 i zor zar topladım 58 oyu birden nasıl toplayabilirim az evvel silinmişti ama tekrar geri geldi resmim anladım hiç bişi yarın belli olur
191 oy ile mi devam ediyor yani siz yinede yazın sayfaya bosuna elenmeyin
Aynı durumu bende yaşadım bende başlık açtım baya uzun bir hikaye ancak basbaya admin orada 2 tane sahte oycuyu önce sildi bunlar duvara yazdı ve kazananalr listesinde bunlar vardı. İşin ilginici ben bugün bu fazladan gelen oyları Sözten Beye ve Külkedisine yazmıştım şüphelendiğimi ve Colgate de yazdım ama Colagate in işine gelmedi. Bakalım bir yarın olsun akşam ancak Şikayetvar.com yazabildim yarın bütün gün arayacağım gerekirse çünkü bende siizn gibi burda çok kişiyi bu iş için rahatsız edip hayatlarında geri getiremeyecekleri 2 dakikalarını çalmış oldum.
ben kendimi göremedim evde yoktumm

son 2 saat ne durumdaydım banadamı oy bastılarr giderken ilk 10 da yoktumm ben onu bılıyorumda snra ne oldu goremedimm
sağda solda elenmesini istediğimiz kişilere sahte oy basarız diye avaz avaz bağırılırsa gayet normal bir sonuç kurdun aklına zorla ite kaka çiğ tavuk tıkıldı.. hiç şaşırmadım bekliyodum zaten