Gönderen Konu: Coca-Cola Kırmızı Kasa  (Okunma sayısı 708241 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ozlem32

• Usta Kampanyacı
Ynt: Coca-Cola Kırmızı Kasa
« Yanıtla #2390 : 18 Ağustos 2013, 15:13:03 »
Aldığınız hediye kodunu kullanabilmek için McDonald's kasalarında ilgili görevliye kodu bildirmeniz gerekmektedir. Restoran görevlisi bildireceğiniz hediye kodunu kasada yer alan Coca-Cola Kırmızı Kasa mobil POS cihazlarına girerek çıktınızı alacaktır. Alınacak hediye kodu çıktısı satın alım sırasında restoran kasiyerinde kalacaktır. Alınan hediye başka bir ürün ile değiştirilemez.

böyle yapacakmışız bende ilk defa aldım

Çevrimdışı drbengu

• Usta Kampanyacı
  • Lippincott
« Yanıtla #2391 : 18 Ağustos 2013, 15:21:37 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Aldığınız hediye kodunu kullanabilmek için McDonald's kasalarında ilgili görevliye kodu bildirmeniz gerekmektedir. Restoran görevlisi bildireceğiniz hediye kodunu kasada yer alan Coca-Cola Kırmızı Kasa mobil POS cihazlarına girerek çıktınızı alacaktır. Alınacak hediye kodu çıktısı satın alım sırasında restoran kasiyerinde kalacaktır. Alınan hediye başka bir ürün ile değiştirilemez.

böyle yapacakmışız bende ilk defa aldım

menünün olduğu sayfada gecerli olduğu liste var.oradan bakıp o mcdonaldslardan alabilrsiniz.cola kodum var deyin yardımcı oluyorlar ;)
günahımı alan kim varsa,hakkımı helal etmiyorum..

Çevrimdışı drbengu

• Usta Kampanyacı
  • Lippincott
« Yanıtla #2392 : 18 Ağustos 2013, 15:22:44 »
McDonald's Adana Galleria - Adana, McDonald's Adana Bulvar - Adana, McDonald's Adana Tepe - Adana, McDonald's Adana Optimum - Adana, McDonald's Adapazarı Çark - Adapazarı, McDonald's Afyon - Afyon, McDonald's Kızılay - Ankara, McDonald's Mesa - Ankara, McDonald's Köroğlu - Ankara, McDonald's Çetin Emeç - Ankara, McDonald's Anka Mall - Ankara, McDonald's Bahçelievler 7. Cadde - Ankara, McDonald's Armada - Ankara, McDonald's Cepa - Ankara, McDonald's Ankara Antares - Ankara, McDonald's Ankara Optimum - Ankara, McDonald's Ankara Panora - Ankara, McDonald's Ankara Gordion - Ankara, McDonald's Turan Güneş - Ankara, McDonald's Ankara Kentpark - Ankara, McDonald's Ankara Karanfil - Ankara, McDonald's Batıkent - Ankara, McDonald's Ankara Nata - Ankara, McDonald's Ankara Sakarya Cad. - Ankara, McDonald's Antakya Prime Mall - Antakya, McDonald's Antalya - Antalya, McDonald's Antalya Piramit - Antalya, McDonald's Antalya Migros - Antalya, McDonald's Antalya Özdilek - Antalya, McDonald's Antalya Lara - Antalya, McDonald's Antalya Terracity - Antalya, McDonald's Antalya Gazi Bulvarı - Antalya, McDonald's Antalya Konyaaltı - Antalya, McDonald's Antalya Cumhuriyet Meydanı - Antalya, McDonald's Söke - Aydın, McDonald's Aydın - Aydın, McDonald's Söke Novada Outlet - Aydın, McDonald's Susurluk - Balıkesir, McDonald's Bandırma Liman AVM - Balıkesir, McDonald's Batman Park - Batman, McDonald's Bozüyük - Bilecik, McDonald's Bolu - Bolu, McDonald's Bursa Sönmez - Bursa, McDonald's Bursa Heykel - Bursa, McDonald's Bursa Zafer Plaza - Bursa, McDonald's Bursa Kent Meydan - Bursa, McDonald's Bursa Anatolium - Bursa, McDonald's Bursa Bademli - Bursa, McDonald's Bursa Carrefour - Bursa, McDonald's Çanakkale - Çanakkale, McDonald's Denizli - Denizli, McDonald's Denizli Forum Çamlık - Denizli, McDonald's Diyarbakır Ninova - Diyarbakır, McDonald's Erzurum - Erzurum, McDonald's Eskişehir - Eskişehir, McDonald's Eskişehir Espark - Eskişehir, McDonald's Eskişehir Üniversitesi Cad. - Eskişehir, McDonald's Gaziantep Sanko - Gaziantep, McDonald's Isparta Merkez - Isparta, McDonald's İskenderun - İskenderun, McDonald's Taksim Meydan Beyoğlu - İstanbul - Avrupa, McDonald's Suadiye - İstanbul-Asya, McDonald's Capitol - İstanbul-Asya, McDonald's Süreyyapaşa - İstanbul-Asya, McDonald's Pendik - İstanbul-Asya, McDonald's Göztepe - İstanbul-Asya, McDonald's Kozyatağı - İstanbul-Asya, McDonald's Üsküdar - İstanbul-Asya, McDonald's Kazasker - İstanbul-Asya, McDonald's Ataşehir - İstanbul-Asya, McDonald's Caddebostan - İstanbul-Asya, McDonald's Cevizli - İstanbul-Asya, McDonald's Acıbadem - İstanbul-Asya, McDonald's Kadıköy Meydan - İstanbul-Asya, McDonald's Ümraniye Vega - İstanbul-Asya, McDonald's Kozyatağı Carrefour - İstanbul-Asya, McDonald's Maltepe Carrefour - İstanbul-Asya, McDonald's Ümraniye Çarşı - İstanbul-Asya, McDonald's Palladium - İstanbul-Asya, McDonald's İstanbul Optimum - İstanbul-Asya, McDonald's Via Port - İstanbul-Asya, McDonald's Çekmeköy - İstanbul-Asya, McDonald's Altıntepe - İstanbul-Asya, McDonald's Libadiye - İstanbul-Asya, McDonald's Mühürdar - İstanbul-Asya, McDonald's Kavacık - İstanbul-Asya, McDonald's Buyaka - İstanbul-Asya, McDonald's Şerifali - İstanbul-Asya, McDonald's BTA Bostancı - İstanbul-Asya, McDonald's Kartal Adliye - İstanbul-Asya, McDonald's Maltepe E-5 - İstanbul-Asya, McDonald's Nişantaşı - İstanbul-Avrupa, McDonald's Aksaray - İstanbul-Avrupa, McDonald's Beyoğlu - İstanbul-Avrupa, McDonald's Merter DT - İstanbul-Avrupa, McDonald's Beşiktaş - İstanbul-Avrupa, McDonald's Sirkeci - İstanbul-Avrupa, McDonald's Bebek - İstanbul-Avrupa, McDonald's Yeniköy - İstanbul-Avrupa, McDonald's Tüyap - İstanbul-Avrupa, McDonald's Şişli Meydan - İstanbul-Avrupa, McDonald's Bakırköy Çarşı - İstanbul-Avrupa, McDonald's Fatih - İstanbul-Avrupa, McDonald's Mecidiyeköy-Ortaklar - İstanbul-Avrupa, McDonald's Beylikdüzü-Migros - İstanbul-Avrupa, McDonald's Yayla - İstanbul-Avrupa, McDonald's Güneşli - İstanbul-Avrupa, McDonald's Sultanahmet - İstanbul-Avrupa, McDonald's Florya - İstanbul-Avrupa, McDonald's Olivium - İstanbul-Avrupa, McDonald's Metrocity - İstanbul-Avrupa, McDonald's Profilo - İstanbul-Avrupa, McDonald's Cevahir - İstanbul-Avrupa, McDonald's Akvaryum - İstanbul-Avrupa, McDonald's Kanyon - İstanbul-Avrupa, McDonald's Göktürk - İstanbul-Avrupa, McDonald's Yenibosna Koçtaş - İstanbul-Avrupa, McDonald's İstinye Park - İstanbul-Avrupa, McDonald's Gaziosmanpaşa - İstanbul-Avrupa, McDonald's Capacity - İstanbul-Avrupa, McDonald's Bahçeşehir - İstanbul-Avrupa, McDonald's Historia - İstanbul-Avrupa, McDonald's Fulya - İstanbul-Avrupa, McDonald's Zeytinburnu - İstanbul-Avrupa, McDonald's Forum İstanbul - İstanbul-Avrupa, McDonald's Beykent - İstanbul-Avrupa, McDonald's Kale AVM - İstanbul-Avrupa, McDonald's Metroport - İstanbul-Avrupa, McDonald's Ataköy Plus - İstanbul-Avrupa, McDonald's Airport - İstanbul-Avrupa, McDonald's Avcılar - İstanbul-Avrupa, McDonald's Haramidere Torium AVM - İstanbul-Avrupa, McDonald's Pelican Mall - İstanbul-Avrupa, McDonald's Beylikdüzü DT - İstanbul-Avrupa, McDonald's Marmara Forum - İstanbul-Avrupa, McDonald's Levent - İstanbul-Avrupa, McDonald's Akbatı - İstanbul-Avrupa, McDonald's Çapa - İstanbul-Avrupa, McDonald's Sarıyer - İstanbul-Avrupa, McDonald's BTA Sirkeci - İstanbul-Avrupa, McDonald's Mimaroba - İstanbul-Avrupa, McDonald's Florya Akvaryum - İstanbul-Avrupa, McDonald's Marmara Park - İstanbul-Avrupa, McDonald's Başakşehir - İstanbul-Avrupa, McDonald's İstanbul Okmeydanı - İstanbul-Avrupa, McDonald's BTA Yenikapı - İstanbul-Avrupa, McDonald's Bağcılar - İstanbul-Avrupa, McDonald's 4.Levent Emniyet Evler - İstanbul-Avrupa, McDonald's Montrö - İzmir, McDonald's Karşıyaka - İzmir, McDonald's İzmir - Kipa - İzmir, McDonald's Mavişehir - İzmir, McDonald's Forum Bornova - İzmir, McDonald's Balçova Kipa - İzmir, McDonald's İzmir Hatay - İzmir, McDonald's İzmir Agora - İzmir, McDonald's Kuşadası - İzmir, McDonald's İzmir Alsancak - İzmir, McDonald's İzmir Şirinyer - İzmir, McDonald's İzmir Girne - İzmir, McDonald's İzmir Gaziemir - İzmir, McDonald's Çayırova - İzmit, McDonald's İzmit Çarşı (İstasyon) - İzmit, McDonald's İzmit Outlet - İzmit, McDonald's Gölcük - İzmit, McDonald's Kahramanmaraş Piazza - Kahramanmaraş, McDonald's Karabük Kares - Karabük, McDonald's Kayseri Park - Kayseri, McDonald's Konya - Konya, McDonald's Konya Kule Site - Konya, McDonald's Kütahya Sera - Kütahya, McDonald's Malatya - Malatya, McDonald's Manisa Merkez - Manisa, McDonald's Mardin Movapark - Mardin, McDonald's Mersin Forum - Mersin, McDonald's Mersin GMK - Mersin, McDonald's Tarsu Avm - Mersin, McDonald's Mersin Carrefour - Mersin, McDonald's Bodrum - Muğla, McDonald's Marmaris Merkez - Muğla, McDonald's Bodrum Gümbet - Muğla, McDonald's Turgut Reis - Muğla, McDonald's Samsun Yeşilyurt - Samsun, McDonald's Samsun Bulvar - Samsun, McDonald's Samsun Piazza - Samsun, McDonald's Çorlu - Tekirdağ, McDonald's Tekira - Tekirdağ, McDonald's Trabzon - Trabzon, McDonald's Trabzon Forum AVM - Trabzon, McDonald's Trabzon Atapark - Trabzon, McDonald's Yalova - Yalova, McDonald's BTA Yalova - Yalova, McDonald's BTA Topçular - Yalova

Çevrimdışı aladar

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #2393 : 18 Ağustos 2013, 15:24:41 »
menü alımına günlük limit gelmiş.max 5 tane aldırıyor her hesaba.dün öyle değildi.
günlük limit mi , yoksa hesap başı limit mi

hesap başına günlük limit.bir hesapla max 5 tane alabildim.başka hesapla alabiliyorum.ama ona da 5 tane veriyor en fazla
hesap basına günlük değil total limit yani o hesapla max 5 adet alabilecen yani ertesi gün bi 5 daha alayım kuralı yok , yanlıs bilgilendirme yapmayın

Çevrimdışı digi

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #2394 : 18 Ağustos 2013, 15:42:08 »
Mc Donalds menu hesap başı 5 adet ile sınırlanmış... günlük değil,aynı hesapla en fazla 5 adet alınabiliyor artık...

Çevrimdışı digi

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #2395 : 18 Ağustos 2013, 15:43:10 »
Mc Donalds Tavuk menünün satış fiyatı nedir acaba?

Çevrimiçi Smile

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2396 : 18 Ağustos 2013, 15:44:36 »
Mc Donalds Tavuk menünün satış fiyatı nedir acaba?
4.90

Çevrimdışı kamile44

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2397 : 18 Ağustos 2013, 16:25:37 »
ben salı  günü  kursumdaki  çocukları  götüreceğim  acaba  sorun  çıkar mı  sınır 5 miş yaa   ben  dün  aldım  sınır  yoktu  inşallah  orda  problem  çıkmaz. çocukların yanında  çok  mahcup  olurum
« Son Düzenleme: 18 Ağustos 2013, 16:33:45 Gönderen: kamile44 »

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #2398 : 18 Ağustos 2013, 16:26:38 »
Bu yeni durum sadece yeni kodları bağlar..Eski kodlarda hiçbir şekilde sorun yaşamayacaksınız..İyi eğlenceler... :)

ben salı  günü  kursundaki  çovukları  götüreceğim  acaba  sorun  çıkar mı  sınır 5 miş yaa   ben  dün  aldım  sınır  yoktu  inşallah  orda  problem  çıkmaz. çocukların yanında  çok  mahcup  olurum
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı drbengu

• Usta Kampanyacı
  • Lippincott
« Yanıtla #2399 : 18 Ağustos 2013, 16:31:11 »
menü alımına günlük limit gelmiş.max 5 tane aldırıyor her hesaba.dün öyle değildi.
günlük limit mi , yoksa hesap başı limit mi

hesap başına günlük limit.bir hesapla max 5 tane alabildim.başka hesapla alabiliyorum.ama ona da 5 tane veriyor en fazla
hesap basına günlük değil total limit yani o hesapla max 5 adet alabilecen yani ertesi gün bi 5 daha alayım kuralı yok , yanlıs bilgilendirme yapmayın

o daha da kötüymüş
sorry..