Gönderen Konu: Coca-Cola Kırmızı Kasa  (Okunma sayısı 710438 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hicazfasli

• Usta Kampanyacı
  • DESTEK İÇİN ÖM ATINIZ.
Ynt: Coca-Cola Kırmızı Kasa
« Yanıtla #4160 : 26 Eylül 2013, 12:03:52 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
kirmizikasa  moladayken  mavikasada  hediyeler  ufak  tefek  hep devam ediyor  20  gunde  mavikasadan
kodsuz  sifresiz  30  coca-cola  nostaljik kavanoz,10  pizza  hut tipi-28 klasik desenli  bardak,10  silindir
teneke saklama kutusu  aldim,

mavikasa nedir acaba

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin   ;D

Çevrimdışı lamal

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4161 : 26 Eylül 2013, 12:08:01 »
kirmizikasa  moladayken  mavikasada  hediyeler  ufak  tefek  hep devam ediyor  20  gunde  mavikasadan
kodsuz  sifresiz  30  coca-cola  nostaljik kavanoz,10  pizza  hut tipi-28 klasik desenli  bardak,10  silindir

mavikasa nedir acaba

Mavi kasa yazınca bir anda aklıma Pepsi geldi :D

Çevrimdışı efem09

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4162 : 26 Eylül 2013, 12:12:35 »

mavikasa nedir acab

üye girişi istiyor birşey göremedim buraya da kapakmı toplanıyor

Çevrimdışı hicazfasli

• Usta Kampanyacı
  • DESTEK İÇİN ÖM ATINIZ.
« Yanıtla #4163 : 26 Eylül 2013, 12:12:43 »

mavikasa nedir acaba

Mavi kasa yazınca bir anda aklıma Pepsi geldi :D

şöyle alaım.

SSS
    KATILIM KOŞULLARI
    ÖDÜLLER

NESİNE.COM
Kampanya Bilgisi

Kampanyada, Türkiye genelindeki tüm Migros Mağazaları’ndan Money Club Kart ile gün içerisinde yapılan tek seferde toplam 5 TL ve üzeri (5 TL’nin kartları ek hak kazandırmaz.) Pepsi ürünleri satın alımının ardından anında SMS’le gelen şifreyle Nesine.com'a gelerek, 1 adet Milli Piyango çeyrek bilet kazanılır.

Kampanya, 20 Kasım 2013 Çarşamba günü saat 22:00'de sona erecektir.

Şifrelerin kullanılacağı son tarih 29 Kasım 2013’tür.

Kampanyadan yararlanmak için Nesine.com üyeliğinin bulunması (Nesine.com'a üye olmak ücretsizdir) ve Migros Mağazaları’ndan yapılan alışverişin ardından SMS’le gelen şifrenin Nesine.com’da yer alan Pepsi kod giriş sayfasındaki ilgili alana girilerek aktiflenmesi yeterlidir.

Şifre karşılığında 1 adet Milli Piyango çeyrek bileti, şifreyi yükleyen üye hesabına otomatik olarak yüklenir ve bir üye kampanyadan sadece 1 kez faydalanabilir.

Katılım Koşulları

Kampanya hediyesi 1 adet Milli Piyango çeyrek bilettir.
    Kampanya, 26 Eylül 2013 Perşembe günü saat 10:00'da başlar, 20 Kasım 2013 Çarşamba günü saat 22:00'de sona erer.
    Kampanya, Türkiye genelindeki tüm Migros Mağazaları’nda (Migros, 5M Migros, Migros Jet mağazalarında veya Sanal Market’ten yapılan alışverişler dahil) geçerlidir.
    Kampanyada, Migros Mağazaları’ndan gün içerisinde Money Club Kart, Money Visa veya diğer Money Club özellikli (Migros Club Kart, Money Club Pro Kart, Koç Ailem, Money Club & More, Servis Kart, Money Club Logolu Shell Club Smart Kart) kartlar ile tek seferde toplam 5 TL ve üzeri (5 TL’nin kartları ek hak kazandırmaz.) Pepsi marka (aşağıdaki maddede adı geçen) ürünlerin alınması gerekmektedir.
    Kampanyada, Pepsi 330 ml KUTU ve pet şişe (PET 2.5 litre, 2 litre, 1.5 litre, 1 litre, 450 ml, 330 ml) ürünlerinden birlikte ya da ayrı ayrı satın alınması gerekmektedir.
    Kasa çıkışında Migros’un anında SMS sistemi ile Money Club üyelerine 8 hanelik şifre gönderilir.
    SMS bilgilendirmesi alınabilmesi için cep telefon bilgisinin Money Club Karta kayıtlı olması gereklidir.
    SMS’le gelen şifreler tek kullanımlıktır ve 1 kişi kampanyadan sadece 1 kez faydalanabilir. Kampanya döneminde bir kişi, birden fazla şifre karşılığında birden fazla hediye bilet kazanamaz.
    Şifre karşılığında 1 adet Milli Piyango çeyrek bileti, şifreyi aktifleyen Nesine.com üye hesabına otomatik olarak yüklenir. Kampanya kapsamında yüklenecek hediye biletler, şifre aktivasyon edildiği an satıştaki Milli Piyango çekiliş dönemine ait biletleri kapsar.
    Kampanyaya, Nesine.com'dan alınan Promosyon Kodlar ile yapılan katılımlar dahil değildir.
    Kampanyaya, Pepsi ürünlerinin kapak ve açma halkalarının altında bulunan şifreler ile yapılan katılımlar dahil değildir. Bu alanlardaki şifreler düzenlenmiş olan bu kampanyandan bağımsızdır.
    Milli Piyango İdaresi'nin çekilişlerinin yapılacağı her ayın 9. - 19. - 29. veya özel tarihli çekiliş günlerinde saat 15:00 - 20:30 arası şifre aktivasyon işlemi gerçekleştirilemez.
    Sistemde çeyrek bilet kalmadığı durumlarda şifre aktivasyon işlemi gerçekleştirilemez.
    Tüm çekiliş sonuçları ve bilet ikramiyeleri Nesine.com üzerinden takip edilecektir. Bilete ikramiye isabet etmesi durumunda, ikramiye tutarı Nesine.com'da bulunan üye hesabına otomatik olarak yüklenecektir.
    Migros’un anında SMS sisteminde yaşanabilecek herhangi bir sorun nedeniyle ulaştırılamayan şifrelerden Nesine.com sorumlu değildir.

Çevrimdışı efem09

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4164 : 26 Eylül 2013, 12:14:29 »
3lü kucaklaşan ayıcıklar küçükmü arkadaşlar 32 cm yazıyordu ben alırken

Çevrimdışı yusufum

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #4165 : 26 Eylül 2013, 12:18:05 »
ewet 15cm >:( >:(

Çevrimdışı klewx

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4166 : 26 Eylül 2013, 12:20:49 »
mavikasa  mecazi  anlam...bir sekilde coca-cola her alanda promosyona devam ediyor  kipa  ve migroslarda
ve ya carrefourda  verilen bandaj hediyeler  benim yazdiklarim  bugunden itibaren  migroslarda  3 adet  250 ml.
teneke cola alana  kalp seklinde buyuk teneke saklama kutusu veriliyor  fiyat 4.5  civari  icecek indirimi olunca
almak daha  uygun olur,
bir aptala verilecek en güzel cevap susmaktır,

Çevrimdışı efem09

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4167 : 26 Eylül 2013, 12:39:35 »
ewet 15cm >:( >:(

üçüde aynı boymu :( madem   niye orada büyük yazıyorki boyu   offf hediye edicektim öyleyse edemem birde 2 tane aldım

Çevrimdışı drbengu

• Usta Kampanyacı
  • Lippincott
« Yanıtla #4168 : 26 Eylül 2013, 12:41:10 »
11de de gelmedi mi?
dr bengü dr bengü

efendim armi :))
günahımı alan kim varsa,hakkımı helal etmiyorum..

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4169 : 26 Eylül 2013, 13:30:46 »
bişeyler gelmiş haftanın fırsatına