Sabah erkenden kalkıp 200 TL Mavi çekini (Gnctrkcll kodlarıyla) doya doya harcayacağım diye bir sevinçle mutlulukla gittim alışveriş merkezine.. Kadın önce bir baktı, sonra çekiniz geçersiz dedi. Son kullanma tarihi geçmiş dedi, ben de 8 Ekim'de biteceğini söyledim ve anında 360 derece döndü "Haa, zaten bize bilgi maili gelmemişti. Kullanamazsınız çeki" dedi. Ben baya bir morarmış halde -kulaklarımdan dumanlar falan çıkıyor sinirden- defalarca çekin nasıl kullanılacağını söyledim, "Evet" dedi, "Mobilhediyem girişi var dedi, kod buraya girilebilir" dedi ama sonra da "Maalesef bir bilgim yok, kodunuzu kullanamam" dedi. Arkadaşımla gittiğim için bir şey söylemedim ama bu yaptıkları gerizekalılıktı... Anlamıyorum ki, ben kazandığımı harcayınca kasiyere ne olacak yani!? Sinir küpü bir halde eve geldim Mavi Merkez'i aradım ve sorunsuz olarak kullanabilirsiniz dediler, ben de safım tabii koşa koşa caddedeki diğer Mavi'ye gittim. Aynısını yaptılar, adam AVM'deki kadını aradı, on beş dakika konuştular ve cevap aynı.... Ben ne yapıcam şimdi bu çekleri?