arkadaşlar daha fazla tatil.com dan gönay turizm aracılığıyla bir tatil satın
aldım ve başıma gelenler aşağıda. aman diyeyim size ve uyarayım dedim...
Ultra herşey dahil konsepte gidiyorsunuz.
kapıdan girince kazıklandığınızı anlıyorsunuz ama iş işten geçmiş oluyor. çok pozitif bir oluveriyorsunuz belki içerisi iyidir diye bir oda veriyorlar giriyorsunuz oda ne oda pislik içinde hertarafı kırılmış tuvalette yapılan eylemler dışarıya taşmış, oda değiştiriyorsunuz bina manzaralı odaya mecbur ok diyorsunuz havlu yok üzerinize örtmeye birşey yok resepsiyonu arıyorsunuz kimse çıkmıyor, gidip yüzyüze söylüyorsunuz.not alıyorlar tık yok. 7 saat içinde 6 defa söyledim en son resepsiyon görevlisi ile beraber depoya gidip pike aldık ama havlu yoktu 1 gün sonra onu da şükür tedarik ettik.
Koca otele 4-5 personel ve 4-5 patron bakıyor. ultra herşey dahil ama hamam 5 tl. pide saati denen saatte iğrenç bir kek ikram ediliyor hiç pide görmedik. kaldığımız dönemde otel de bira bitti 2 gün boyuınca bira yoktu 5 dakika antalyaya gidip alamadılar. şikayet edince ki bu en az 5-6 defa oldu bakkaldan pet şişe ile satılan malum markalarda iğrenç sıcak bira ikram ettiler ki lütfettiler. bari rakı içerim derseniz buz yok ki bunları geçin su içemedik hoşaf gibi (buz yok

, yakınında bakkal var, soğuk içecekler , soğuk su ihtiyaçlarımızı buradan para ile karşıladık. kapalı yüzme havuzu diye birşey yok varsada hamamdadır ki sokmuyorlar. odalarda mini buzdolabı yok zaten vaad etmemişler onun için kızamadım. televizyonda toplam 12 kanal var türkçe rusça ingilizce fransızca kanallar dil başına 3 kanal düşüyor.
Müthiş diskosu göynükte bulunuyor servisle gidiyorsunuz yol kenarında bir çay bahçesine bar tabelası yazmışlar ve düğün salonu kıvamında hizmet veriyorlar (halay çekmek isterseniz gidin) bira taksimin elit yerleri fiyatına, enerji içeçeği 20 tl

iyi niyetli birkaç personel ve yemek kalitesini bir kenara koyuyorum
Hasılı rezaletin başkenti... stres atmaya gittik stres topu olarak çıktık,
bu hataya düşmeyin derim. aman derim aman aman