Gönderen Konu: Bu teknosanın sadece adı var başka hiçbirşeyi yok  (Okunma sayısı 2859 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Smile

• Usta Kampanyacı
arkadaşım bugün teknosa twitter kampanyasından 25tl'lik çek kazandı, gittik 1 tane logitech kablosuz maus 24.90tl, 25tl yi geçsin diye 1 tane de 2.30tl'lik pil aldık :D neyse kasaya gittik arkadaş verdi çek kodunu yanlış dedi, çeki heralde yanlış yazdı diye düşündük ordaki laptoplardan twittera girmeye çalıştık engellenmişti :D, hotmail.com'dan baktık gelen çeke çek doğruydu, adam dedi teknoasist çalışanımıza danışın, gittik adamın yanına adam dedi müşteri hizmetlerine başvurcaksınız. dedik o nerde dedi 444 bilmem kaç :D dioz kasadaki zaten size yönlendirdi adam dio bende oraya yönlendiriyorum :D başından kovmaya yer arıyolar, darlandık bıraktık çıktık   >:(

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
Ynt: Bu mudonun sadece adı var başka hiçbirşeyi yok
« Yanıtla #1 : 14 Temmuz 2011, 23:17:51 »
gecms olsun vol. 2 :D

ya bende bugn mudo cekini kullanmaya gittim cok güzel bi canta begendm bi tanecik kalms alcaktm kodu verdm fln snra kadın demesn mi bu cek kullanılms  :o :o :o :o tabiiii alamadım aklım  çantada kaldııı  :o :o
sonra eve gelince mobil hediyem sitesinden baktm cek gittiğim saatlrde mudoda kullanılmıs gözüküyo yani o deneyen kullanms snra yanlıs bişe yapmıs belliiiiii

sinir oldum yarn gidicem inş canta satılmamıstr :-\
« Son Düzenleme: 14 Temmuz 2011, 23:20:18 Gönderen: papatya89 »

Çevrimdışı Smile

• Usta Kampanyacı
Ynt: Bu teknosanın sadece adı var başka hiçbirşeyi yok
« Yanıtla #2 : 14 Temmuz 2011, 23:20:54 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

ya bende bugn mudo cekini kullanmaya gittim cok güzel bi canta begendm bi tanecik kalms alcaktm kodu verdm fln snra kadın demesn mi bu cek kullanılms  :o :o :o :o tabiiii alamadım aklım  çantada kaldııı  :o :o
sonra eve gelince mobil hediyem sitesinden baktm cek gittiğim saatlrde mudoda kullanılmıs gözüküyo yani o deneyen kullanms snra yanlıs bişe yapmıs belliiiiii

elemanlar hem eğitimsiz hemde hiçbir kampanyadan haber değiller. özellikle teknosada, kazankazandırdan aldığım çeklerle tarayıcı almaya gittiğimde yazıcı reyonundaki adama diyorum bunla bunun arasındaki farklar nedir, adam diyor ben anlamam :D o zaman niye varsın orda? millet eğitim aldırmadan akrabalarını  tanıdıklarını yığıyor işe olan bize oluyor.

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #3 : 14 Temmuz 2011, 23:24:17 »
Eğitim şart :) Bi de kız ukala ukala indirimlilerde kullanılamıyo bi sorayım dedi bende kullanılıyo dedim gözü kaldı çantamda alamadım >:( >:(

Çevrimdışı Smile

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 14 Temmuz 2011, 23:28:26 »
Eğitim şart :) Bi de kız ukala ukala indirimlilerde kullanılamıyo bi sorayım dedi bende kullanılıyo dedim gözü kaldı çantamda alamadım >:( >:(

+ onların yüzünden rezil olduk:
Önce mc donaldsa gittik yakala.co menülerini almaya, alet çalışmadı ama artık 150 taneden fazla aldığımdan dolayı adamla bayaa kanka olduk :D şifreleri verdim direk aldık menüleri ama fiş alamadık, sonra teknosaya gittik, ordan da boş çıktık, gittik AVM'nin servisine bincez, 2 yıldır fiş sormayan güvenlik servise binmek için fiş sordu :D anlattık durumu tabi inanmadı :) dedi oturun kenarda yer kalırsa binersiniz, Allahtan kimse binmedi de binip gittik yoksa 2 dolmuşa binecektik bidaha :D kısacası eğitimsiz personel yüzünden mağdur olduk

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
Ynt: (Konu Yok)
« Yanıtla #5 : 14 Temmuz 2011, 23:44:07 »
Zaten geldı mı ard arda gelııır :) 150 tane mıııııııııı yok artk o kdr yenır mı hııc :o

Çevrimdışı Smile

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 15 Temmuz 2011, 00:01:24 »
Zaten geldı mı ard arda gelııır :) 150 tane mıııııııııı yok artk o kdr yenır mı hııc :o
hepsini ben yemedim zaten :) akrabalar arkadaşlar falan filan verdiklerimide sayarsam 200ü rahat geçiyor. yakala.co saolsun :) :)

Çevrimdışı eycane

• Usta Kampanyacı
Ynt: Bu mudonun sadece adı var başka hiçbirşeyi yok
« Yanıtla #7 : 15 Temmuz 2011, 00:02:10 »

ya bende bugn mudo cekini kullanmaya gittim cok güzel bi canta begendm bi tanecik kalms alcaktm kodu verdm fln snra kadın demesn mi bu cek kullanılms  :o :o :o :o tabiiii alamadım aklım  çantada kaldııı  :o :o

şimdi bende baktım mudo çekim kullanılmış gözzüküyor,pazar günü cevahirde bakmıştım yarın eşim gidip sorcak kim kullanmış mağazada

Çevrimdışı Smile

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 15 Temmuz 2011, 00:03:37 »
nerden bakıyosunuz kullanılıp kullanılmadığına ?

Çevrimdışı eycane

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 15 Temmuz 2011, 00:06:52 »
nerden bakıyosunuz kullanılıp kullanılmadığına ?

mobilhediyem sitesinden