Gönderen Konu: Bir Konu  (Okunma sayısı 4118 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
Bir Konu
« : 14 Temmuz 2011, 21:47:00 »
arkadaşlar bu şekil bir konu açmak istemezdim genelde neşeli konular açarım ancak insanın yazası geliyor  :-\
dün hayatımın en zor günlerinden birini geçirdim akşam eve gittiğimde bilgisayarın başındaydım sonra sokaktan inanılmaz bir bagrış sesi ve çok yüksek şiddette bir çarpışma sesi oldu!! anladım ki hemen kapımızın önünde bir kaza oldu dışarı bakmak ile bakmamak arasında kararsız kaldım 15-20 sn duraklama ile bakabildim yeni komşularımızdan biri yeni bir araba almış ve artık nasıl yapmışsa acemi midir bilmiyorum çok hızlı bir şekilde ev kapımın yarım metre önünde oynayan çocukların arasına dalmış çok sevdigim bir kız çocuğu arabanın önden altından girdi arkadan çıktı araba kardeşimin park halindeki arabasına da çarpıp 1 metre sürüklemiş (arabada doblo çok ağır bir araba onu sürüklemek için çok hızlı gelmesi gerekir) kız çocugu şu an hastanede yüzü ve burnu kırılmış ancak manzara korkunçtu kız arabanın altından çıktı  :-\ :'(
benim çocukta anneannesine gitmişti eğer gitmese biz de kapının önünde olacaktık ve de yeğenim kapı önündeydi arabayı görünce dogru yöne kaçmış ev kapısına dogru kaçsaydı düşünmek dahi istemiyorum hala aklıma geldikçe ürperiyorum,
bu ehliyet herkese verilir mi inanılmaz bir araba çokluğu var ve de büyük arabaların sürücüleri istisnasız vurdumduymaz umursamaz ve cahil inanın araba almayı düşünüyordum artık hiç düşünemiyorum bile Allah kimseyi bu tür duruma sokmasın  :-[ :-\ :'(
« Son Düzenleme: 14 Temmuz 2011, 22:00:32 Gönderen: sozten »

Çevrimdışı derya3

• Usta Kampanyacı
Ynt: Bir Konu
« Yanıtla #1 : 14 Temmuz 2011, 21:49:37 »
offf önüne gelen ehliyet parası olan araba alırsa böyle olur çok çok geçmiş olsun küçük kızada acill şifalar :'(
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #2 : 14 Temmuz 2011, 21:50:02 »
çok geçmş olsun kızada sizlerede  :'(

Çevrimdışı firuzeyno10

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 14 Temmuz 2011, 21:51:26 »
amannnnnnnnn en korktugum şeydir bu kız için üzüldüm Allah sifa versin daha büyük olabilirdi hasar kıyamam yaaa !! sizinde verilmiş sadakanız varmıs abi:(

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 14 Temmuz 2011, 21:52:07 »
Allah acil sifalar versin. geçen hafta burnumdan ameliyat oldum,o küçük kızın burnundan neler çekeceğini çok iyi tahmin edebiliyorum:( umarım biran önce atlatır  :'(

Çevrimdışı eycane

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 14 Temmuz 2011, 22:01:26 »
Çok geçmiş olsun,Rabbim acil şifalar versin

Çevrimdışı Smile

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 14 Temmuz 2011, 22:03:11 »
"Burası Türkiye" dedirtecek 1 olay daha işte :( kıza ve size çok geçmiş olsun

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 14 Temmuz 2011, 22:15:47 »
Çok üzüldüm Selçuk Bey. Allah'tan acil şifalar inşallah. Maalesef parayı bastıran arabayı alıyor. Çevremde bir sürü insan ehliyet almış ama nasılsa araç kullanacak yeterlilikte değil.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
« Yanıtla #8 : 14 Temmuz 2011, 22:23:35 »
çok üzüldüm selcuk :( gercekten bende trafik kazalarından cok korkuyorum cok dikkatli olmamız lazım :(

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #9 : 14 Temmuz 2011, 22:44:07 »
:((((((