Milupa Anne Bebek Kulübü Aylin Hanım 00.00.26 sn ile birinci olmuştur. Bu haftanın soruları ısınma sorularıydı ve nispeten daha kolaydı. Bu haftada itibaren daha uzman sorularımız ile karşınızda olacağız.
Sevgili Anneler!
7-14 Temmuz haftası 'Haftanın Uzman Annesi' yarışmasını kazanan anne 'Aylin Yılmaz' olarak belirlenmiştir.Birinci olan uzman annemizi tebrik ediyoruz.
Yarışmamızın ikinci haftası bugün başladı! Kazanma şansınız devam ediyor. Hepinize başarılar dileriz.bunu eklmeyi unuttum
Sevgili Anneler!
14-20 Temmuz haftası 'Haftanın Uzman Annesi' yarışmasını kazanan anne 'Gülümser Kartal' olarak belirlenmiştir.Birinci olan uzman annemizi tebrik ediyoruz ve bizlere 0 800 211 70 50 ya da 0 532 755 04 14 nolu hatlardan ulaşmasını rica ediyoruz.
Yarışmamızın üçüncü haftası bugün başladı! Kazanma şansınız devam ediyor. Hepinize başarılar dileriz.
Milupa Anne Bebek Kulübü Aylin Hanım 00.00.26 sn ile birinci olmuştur. Bu haftanın soruları ısınma sorularıydı ve nispeten daha kolaydı. Bu haftada itibaren daha uzman sorularımız ile karşınızda olacağız.
o sürede ben sadece sorulara bakabiliyorum

(
sırf merak ettim birgün baktım sorular kazık ve süre içinde kazanana gerçekten tebrikler bir bebeğim olsa uğraşırdım ama nasip,