Gönderen Konu: Hileye bak!!!  (Okunma sayısı 3733 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
Hileye bak!!!
« : 12 Temmuz 2011, 18:24:19 »
Çok sinirlerim bozuk. Civilin bebek yarısmasından elendim! hemde saçma bir sebeple.  Aradım firmayı neden resmim silindi diye. Aynı ıpden çoklu oy verilmis.Hile yapılmıs.  ıp loglrını istedim yolladılar. Tek tek inceledim. Aynı IPden en fazla 6 oy var, o da sadece 1 yada 2 tane. kaçgündür herkese tek tek ö.m. atıp oy istiyorum. faceden istiyorum. aynı aileden birkaç kisinin facei olamaz mı?  ayrıca kendi sayfalarında kendilerinin yazdığı bir yorumu kopyalıyorum:
   Civil Çocuk Dünyası - Civilim.Com Bahsedilen 50 li 100 lü oylamalar mevcut, aynı ip den 5 yada 6 oyu aynı iş yerindeki arkadaşlardır diye değerlendiriyoruz.
01 Temmuz, 17:47 · BeğenBeğenmekten Vazgeç · 2 kişi

böyle yazıp ardından bana haklı gibi ıp loglarını yollamaları ne demek anlayamadım!!!

Çevrimdışı FALLEN

• Usta Kampanyacı
  • Şizofrenik söylemler diyerek başlama nedenim bu
    • moonlight
Ynt: Hileye bak!!!
« Yanıtla #1 : 12 Temmuz 2011, 18:25:40 »
saçmalamışlar ???
Ne yapsak? Gitsek mi acaba bu köyden?

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 12 Temmuz 2011, 18:26:17 »
zaten 196 oyum vardı:(

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #3 : 12 Temmuz 2011, 18:31:49 »
sayfaya yazp Özlem e destek olalım arkadaslar

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #4 : 12 Temmuz 2011, 18:33:09 »
şimdi ben gıcık olduğum birinin resmine 10 tane oy bassam onumu eleyecekler ??? ne saçma beğenmediğin oyu sil hatta bunu yapan firmaları tebrik felan ediyorum  ama resmi silmek ne kadar presefyonellik dışı bi davranış

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 12 Temmuz 2011, 18:36:33 »
mesaj attım, face e kendi yazdıkları yazıyı kopyalayıp gönderdim. gelen cevap :
aynı ip den 6-7 oy var yalnız birçok ip adresinden tekrarlanan oylar var ve malesf böyle durumda yarışmacıyı siliyoruz

ya deliricem ,haksız olsam oturur susarım , ama hersey ortada modlara yollayabilirim logları. benim onlara yazdığım cevap:
nasıl yani,aynı evde 4 kisi yasayan tek aile olabilir öyle mi,yada bana oy veren sadece 1 isyeri olabilir aynı bağlantıyı kullanan,böyle birsey mantıklı mı sizce,hile yapmak isteyen kisi, herkesten 5er 10 ar oy toplar,oy sayısı zaten göze batacak sekilde artar.

biri bana fikir versin,ne yapmalıyım! çok uğrastım,sizleri mesajla rahatsız ettim durdum:(

Çevrimdışı Smile

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 12 Temmuz 2011, 18:37:44 »
6 tane aynı ıp woow bayaa bi çokmuş :D diğer resimleride inceleseler tamamı aynı olan bile çıkar :D

Çevrimdışı dersyolu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 12 Temmuz 2011, 18:39:06 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Çok sinirlerim bozuk. Civilin bebek yarısmasından elendim! hemde saçma bir sebeple.  Aradım firmayı neden resmim silindi diye. Aynı ıpden çoklu oy verilmis.Hile yapılmıs.  ıp loglrını istedim yolladılar. Tek tek inceledim. Aynı IPden en fazla 6 oy var, o da sadece 1 yada 2 tane. kaçgündür herkese tek tek ö.m. atıp oy istiyorum. faceden istiyorum. aynı aileden birkaç kisinin facei olamaz mı?  ayrıca kendi sayfalarında kendilerinin yazdığı bir yorumu kopyalıyorum:
   Civil Çocuk Dünyası - Civilim.Com Bahsedilen 50 li 100 lü oylamalar mevcut, aynı ip den 5 yada 6 oyu aynı iş yerindeki arkadaşlardır diye değerlendiriyoruz.

böyle yazıp ardından bana haklı gibi ıp loglarını yollamaları ne demek anlayamadım!!!

çok üzüldüm.çünkü siz gerçekten özellikle bu konuda hassas davranıyordunuz. :(
Ozan Aygün'den yediğim tehditler üzerine destek isteklerimi sadece özelden yapıyorum.

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 12 Temmuz 2011, 18:40:17 »
Çok sinirlerim bozuk. Civilin bebek yarısmasından elendim! hemde saçma bir sebeple.  Aradım firmayı neden resmim silindi diye. Aynı ıpden çoklu oy verilmis.Hile yapılmıs.  ıp loglrını istedim yolladılar. Tek tek inceledim. Aynı IPden en fazla 6 oy var, o da sadece 1 yada 2 tane. kaçgündür herkese tek tek ö.m. atıp oy istiyorum. faceden istiyorum. aynı aileden birkaç kisinin facei olamaz mı?  ayrıca kendi sayfalarında kendilerinin yazdığı bir yorumu kopyalıyorum:

çok üzüldüm.çünkü siz gerçekten özellikle bu konuda hassas davranıyordunuz. :(
sakınan göze çöp batarmıs,birilerinin yoluna tas koydum herhalde,sikayet ettiler,firmada sildi. Ama böyle yaptılarsa logları yollayıp neden kendilerini bu duruma düsürdüler?

Çevrimdışı dersyolu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 12 Temmuz 2011, 18:41:21 »
gerçekten çok üzüldüm ama geri dönüşü olmayacaktır sanırım.
Ozan Aygün'den yediğim tehditler üzerine destek isteklerimi sadece özelden yapıyorum.