tebrikler hepinizeee.gördüğüm kampanyacıları destekliyorum .herkes kazansın son hafta katılırım artık..
Tmm gonderdim dun gece 9 unda gelmiss:/ tsk
Tebrikler arkadaşlar kazanmış olmanıza çok sevindim
kazananlara tebrikler bende bu hafta başladım ama rakiplkerim fena:(((
evet çoook güçlü rakiplerin var topsaç ve aygün ekürisi

aygünün resmine de ne kötü öyle keşke resim çektirmeden önce dişlerini fırçalasaymış
arkadaşlar bu hafta katıldım bende bu yarışmaya ve facebook sayfalarına yazdım sahte hesapları,
sayfalarında yazdılar sahte hesaplar diskalifiye edilecektir diye daha önce de katıldıgım yarışmalarda sahte hesapları görünce sayfaya direk yazıp sahtecileri eletmiştim,yani yarışma bittikten sonra neden burda (bazı firmalar dikkate almıyor alabilir ama yine de inatla yazmak gerekir) yazılır anlamış degilim! şu aralar çok kampanya var nasıl yürütürüm bilmiyorum ama inşallah şu sivrilen ve göze batmayan sahtekar sahteciler diskalifiye olacaktır
umarım diskalifiye olur ama sonucn acklanmasını beklemeyin cnkü kontrol edicez diyolar saat 6 da hemen acıklıyorlar kontrol edecek olsalar biter bitmez nası acıklasınlar
bu sefer hepimiz yazalım ve forumdan katılanlara destek olalm
ipadı iphone u kazananlar colgate paketnden bari eksik kalsnlar
bende bu hafta katıldım ama oylar uçmuş sağolsun forumdan çoğu arkadaş oy veriyo..ama sanırım bırakıcağım çünkü gercekten farkı bayagı actılar
arkadaşlar destek sayfası açılşırsa benide ekleyin
kesinlikle sikayet edin gecen sefer hiöbir kontrol olmadan acıklandı simdiden yazın sayfalarına gerci pek ilgili bir sayfa değil bu hafta işiniz zor kolay gelsin arkadaslar