Gönderen Konu: Tane Tane Kapakları Toplayalım, Adım Adım Engelleri Aşalım  (Okunma sayısı 9107 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cembik

• Usta Kampanyacı
  • yaşadığının farkında mısın?
Evet kapak topluyoruz. Rengi, boyutu fark etmiyor plastik olması yeterli. Evde, işde kullandığımız pet şişelerin kapaklarını atmıyoruz, yolda gördüklerimizi alıyoruz, arkadaşlarımıza söylüyoruz, uygun yerlere kutu, kavanoz bırakıp kapakların içine atılmasını sağlıyoruz.

Peki bunlar ne mi oluyor?

Her 250 kg kapağa 1 yürüme engelliye 1 tekerlekli sandalye alınıyor ve engeller az da olsa aşılmış oluyor. Ayrıca doğada yok olması kolay mümkün olmayan plastiği çevremizden uzak tutarken, ham madde geri dönüşümünü sağlayarak ekonomiye de katkıda bulunuyoruz. Kampanya uzun zamandır devam ediyor ve 2011 yılının sonuna kadar da devam edecek. Hemen şimdi sizde kapak toplamaya başlayın.

Migros, Tansaş, Şok, Ptt, Kontur, benim bildiğim destekçiler. Çevrenizde destekleyen yerler varsa  ulaştırabilirsiniz. Yoksa belediyelerden ya da alo çevre hattından destek alabilirsiniz. İnternette küçük bir araştırmayla şehrinize göre kampanyaya daha kolay katkıda bulunabilirsiniz.

Ben başladım bile,
Peki ya siz?

Bir kişinin daha yüzünü güldürmek istemez misiniz?
« Son Düzenleme: 08 Temmuz 2011, 17:04:08 Gönderen: cembik »

Çevrimdışı Hayalkuzum

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Hayatımın dönüm noktası
Bizde işyerinde başlattık bu kampanyayı. sadece mavi kapak değil plastik olmak kaydıyla meşrubat ve su kapağı oluyor.

Başlığı Altın Kapak Sandalyeye olarak değiştirirsek arkadaşları yanıltmamış oluruz. :)

Teşekkürler bilgilendirme için.

Çevrimdışı hera

• Usta Kampanyacı
Ynt: Tane Tane Kapakları Toplayalım, Adım Adım Engelleri Aşalım
« Yanıtla #2 : 08 Temmuz 2011, 17:08:16 »
Geçen sene damacana alıyorduk hep ama bunu ilk duyduğumdan beri aylardır bende kapak topluyorum bu yüzden geçen seneden beri damacana almıyorum marketten 5-10litrelik alıyoruz bütün kapakları topluyorum sadece mavi kapak değil diğerleride oluyormuş şimdi onlarıda topluyorum, bir kısmını eşimin yeğenine verdik okullardada toplanıyormuş kapaklar, çok duyarlı bir paylaşım hepimiz bir engelli adayıyız duyarlı olmalıyız..

Çevrimdışı cembik

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 08 Temmuz 2011, 17:15:37 »
Damacana kapağı da oluyor, aklınıza gelen plastik her tür kapak oluyor ben sadece kampanya mavi kapak olarak bilindiği için öyle yazmıştım.  ;) kapaklar çöpe gitmesin tekerlekli sandalye olsun diyoruz özetle  :)
« Son Düzenleme: 12 Temmuz 2011, 20:41:43 Gönderen: cembik »

Çevrimdışı azericeruscatercume.com

• Acemi Kampanyacı
  • **
    • Azerice Rusça Çeviri
« Yanıtla #4 : 12 Temmuz 2011, 19:51:31 »
biz de destek veriyoruz bu yardım kampanyasına. duyuru için teşekkürler cembik  :)
bu kampanyanın yanısıra, hayvan haklarına da destek verdiğiniz için, yardımsever biri olduğunuzu net olarak anlamak mümkün  :)
« Son Düzenleme: 12 Temmuz 2011, 19:53:45 Gönderen: azericeruscatercume.com »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin,
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #5 : 13 Temmuz 2011, 01:30:07 »
biz bu zamana kadar 2 tane aldık
özellikle okul kantinlerine söyledik halada toplamaya devam ediyoruz
büfelere söylerseniz onlarda bir poşette biriktirirler siz müsait oldukça alırsınız
kolay gelsin
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı cembik

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 13 Temmuz 2011, 09:12:18 »
Evde topluyorum bende, her haftasonu yolculuk ediyorum giderken yanıma alıp otogardaki toplama kutusuna atıyorum böylece topladığım hep az gibi görünüyor daha çok toplamak istiyorum  :)

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
« Yanıtla #7 : 14 Temmuz 2011, 18:32:39 »
bizde bir tane aldım şuan toplamaya devam ediyoruz en son bugün pazardaki teyzeden şişesinin kapağını istedim önce şaşırdı anlatınca hemen verdi dur çantamdada olacaktı dedi, şişe kapağını verdi :)
Kampanya & Reklamların Sanal MerkeziLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı reyhane

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 15 Temmuz 2011, 10:53:23 »
Ben de uzun bir süredir kapak toplayıp veriyorum..Bence harika bir etkinlik bu..İzmir tatilinde Konak' ta misafirhanede kalmıştım,görevli hizmetliye,çöpe bırakılan şişelerin kapaklarını unutma dedi,bu çok hoşuma gitti..

Çevrimdışı glh_n

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Blogumdaki kampanyalar sizi beklerrr :D
« Yanıtla #9 : 06 Eylül 2011, 19:08:18 »
Topladığım kapakları bugün teslim ettim. Çok fazla değillerdi ama hepimiz biraz toplasak bi sürü insana yardım olur.

(Toplamaya başladığımda nereye verceğimi bilmiyodum bile ama topladım illaki çıkar bi yer dedim ve denk geldi :) )

Toplamaya devamm  :)
YENİ FACEBOOK SAYFAMI BEĞENİRMİSİNİZ :)