-
Bazı Kampanyalarda Hep Aynı İsimler
Gönderen:
Aequitas
28 Haz, 2011 02:16
-
Arkadaşlar son zamanlarda dikkat ettim büyük kampanayalarda hep belli isimler var. Bunlar her beğenili yarışamada en önde gidiyorlar adlarını söyleme gereği duymuyorum ama tahmin ediyorsunuzdur. Bu kişileri şirketler farketmiyor mu? Mesela Orkid in Kızlar Arasında Puzzle oyununda 2 hafta üst üste aynı soyada netbook ve aynı soyada Watsons hediye çeki verilmiş. Ve yaptıkları skorda pek mümkün değil 80 sn?? Daha başka mesela Fikir Marketimde Pelin Hüseyin isimi ilk günde 280 oyla kimseye fırsat bırakmadı her ne kadar sonuç açıklmanmış olmasada elemediklerine göre o alıcak ödülü. Birde Topsaç soyadı çok fazla var aşııır başarılı beğenilerde. Ve Hayat Su Foto. yarışmasında bazı yarışmacılar alanen kendi çektiğimiz resmileri koyma zorunluluğu yoktu diye yazmışlar yani besbelli ki zaten ilk 20 de sahte oy - hile var birde kendilerine ait olamayan resimler var.
Bu kampanaya dünyasında bu isimler hep kati mi yani bu durumda hakkı ile yarışan kimseye şans kalmaz. Sizin düşünce ve tesbitleriniz nedir?
-
Gönderen:
sunayaren
28 Haz, 2011 10:50
-
sana katılıorum arkaaşım sahtekarlığa göz göre göre prim veriyo sayfa sahipleri inanmayın söylediklerine pelin hüseyn denen kadın vimjo kampanyasındada öyle oldu hiç ortada yokken bi anda tam 600 puanlık parfümün oyunu iki günde topladı her saniye yükseliyodu 100 200 350 400...inanamassınız üstelik profilide açıktı sayfada oy toplamakla ilgili hiç bir faaliyet yok ahteklıında bu kadarı vimjo ya defalarca bildirmeme rağmen dikkate almadılar ve duvarlarındaki olumsuz yorumlarıda hemen siiyolardı resmen rezaletti yani anlıycağınız danışıklı dövüş bizde bunlara inanıp oy toplamak için gecemizi gündüzümüze katıyoruz enayi gibi..neyse tavsiyem oy işini bağımlılık haline getirmeyin ve altında sahtekarlık sezdiyseniz derhal bırakın derim oyunlarıda onlara kalsın ben öle yapıyorum valla...
-
Gönderen:
balca
28 Haz, 2011 14:15
-
Ben size isimleri bile sayabilirim mantar panomda asili...onlarin pek sucu yok ozunde firmalar izin vermeyecek,vallahi forumdan mi kendleri bilmem ama listemin en basinda ozan aygun ve pelin huseyin isimleri var...
-
Gönderen:
Aequitas
28 Haz, 2011 14:29
-
Evet herşey dediğiniz gibi ama Migros u arayıp durumu bildirdim ve sayfalarında biri benim haberim olmadan elin Hüseyine oy vermişim nasıl oluyor diye yazmıştı daha 1 günde sildiler yorumu ve sayfa admini ile o kadar samimi ki dün sormuş ne zaman açıklanıyor diye hemen altına yazdım sahte oylarla zaten birincisiniz ama bu kadar da sabırsız olunmaz diye Fikir Marketim dün açııklayacaktı sonucu ama açıklamadı. Bilmiyorum Migros a olan şikayetimin etkisi olup dikkate alınmış mıdır öyle olsa o listeden direk silmeleri gerek ama silmediler. Şirketlerin değil de bu işleri verdikleri web işlerini yapan firmaların etkisi var gibi düşünüyorum artık. Bu arada Pelin Hüseyin artık akıllanmış duvarı ve arkadaş listesi kapalı prof. olmuş iyice. Beğeni olan hiç bir yarışmaya inanmıyorum artık. Oyunlarda dahil onlarda da gözgöre göre hileye izin veriyorlar.
Aygün soyadını da çok yerde bende gördüm onu eklemeyi unutmuşum artık forumdasalarda aşikar olanı inkar eidcek halleri yok . Bir insan bir günde gerçek arkadaşlarından 200 u geçen oy alamaz. Hele Hayat Su da oyları 800 de olanlar var ve iddia ediyorlar hepsi arkadaşım diye artık sadece gülüyorum. Ama ordaki rezalet daha büyük kendilerine ait olmayan resmi koyanlarda var ve resmen duvarda yazmışlar öyle bir kural mı vardı ki diye.
Artık hiç sayfa adminleri ile uğraşmam zaten dikkate alınmıyorsun bide kara listeye giriyorsun direk en güzeli o sayfayı yapanı ilgili şirkete şikayet etme onlar duyarlı ise sonuç alınır yoksa aynı tas aynı hamam.
-
Gönderen:
balca
28 Haz, 2011 14:56
-
Kerim isimli biri daha var soyadini veremiyorum o isimde zaten bu islerde calisiyor web e yani,her turlu durumdan haberdar bende onu kuzenimin bir arkadasi var onda biliyorum!bu isimler bir de kazandiklarindan is yapiyorlar satis yapiyorlar gittigidiyorda bakabilirsniz her birinin sayfasi var jadore u ozan aygun kazandiginda ordakiler yazmisti
-
Gönderen:
Aequitas
28 Haz, 2011 15:08
-
Bu satışı tahmin ediyordum zaten o kadar kazanılan şey ne yapılcak sonuçta? Ama bu kadar yüzsüz olmları ilginç bugün Fikir Marketim Facebook sayfasında Pelin Hüseyin yine sormuş sonuçlar diye dayanamıyor artık dünden beri cevap yazıyorum iletilerin altına ne o ne admin cevap vermiyor. Bizdeki web işlerini yapanalrda iş yok birde yabancı firmalara bakın DKNY bende bir parça DKNY isterim diye bir yarışması vardı orda Türkiyeden de kazananlar oldu o kadar ciddi yaklaışıyorlarki sonuçta bir markayı temsil ediyorsun. Mesela Philips den ben artık soğudum son Avent olayı yüzünden fritöz alıcaktım ama artık Airfryer tercih listemde yok Tefal i tercih edicem. Şirketlerde akıllanamzsa çok müşteri kaybederler bu şekilde ben çünkü bir kere kötü tecrübe yaşadığım firmayı etrafımda kim varsa aktarırım. İnanıyorum ki bu şekilde tecrübe yaşayan herkes bunu etrafına anlatıp herkesi bilinçleniriyordur.
-
Gönderen:
Aequitas
28 Haz, 2011 18:24
-
Bu arada her ne kadar Migros araştırcaz desede ödülü Pelin Hüseyin e verdi. Valla Türkiyede bu tür beğenili yarışmalara ve oyunlara katılmama kararı aldım. Eminim artık bazı şeylerin danışıklı dövüş olduğuna. Resmen kampanya mafyası olmuş bu isimler. O kadar fake hesap açmayı Facebook nasıl farketmiyor onu çok merak ediyorum bir ip den yüzlerce hesap ama onunda yolunu bulmuşlardır o arkadaşlar.
-
Gönderen:
balca
28 Haz, 2011 19:25
-
O kiz varya gittigidiyorda bir saatte 1000 oy buldu...herkes fakeci yazdi filan falan ama hic sorun olmadi kazandi ben gittigidiyora yazdigimda ise yapacak bisey yok gibisinden cevap verdiler onun icin bosverin
-
Gönderen:
merals
28 Haz, 2011 19:42
-
Ozan aygün yani aygün ailesi ile topsaç soyadlı olanlar aynı şahıslar
-
Gönderen:
harunn0
28 Haz, 2011 19:46
-
şahsen ben fakeci olsam m*llık yapıpda her seferinde aynı isimle girmem arkadaş yokmu senin kankan amcan teyzen halan enişten deden komşun. onların adını ver.