1) “www.facebook.com/KolestonTurkiye” adresli internet sitesi üzerinden gerçekleştirilecek, "Koleston Köpük Boya – Tülin Şahin’le tanışma partisi." isimli yarışma, Procter & Gamble Tüketim Malları San. A.Ş. tarafından düzenlenmektedir.
2) Yarışma 21 Haziran 2011 tarihinde saat 09:00’da başlayıp, 10 Temmuz 2011 tarihinde saat 24:00'da sona erecektir.
3) 18 yaşından küçük olanların bu yarışmaya katılabilmek için ebeveynlerinden yazılı izin almış olmaları gerekmektedir. Procter & Gamble Tüketim Malları San. A.Ş. 18 yaşından küçüklerin, yarışmaya velileri veya vasilerinden izin almaksızın bilgi sunmaları ve/veya katılmalarından sorumlu tutulamaz.
4)
Yarışmaya kayıt yaptıran her 5. Kişi 1 adet ‘Koleston Köpük Boya’’ ürünü kazanacaktır. Yarışmaya kayıt yaptıran 500. 1000. 1500. 2000. Kişiler de P&G jurisinin değerlendirmesiyle ‘Koleston Köpük Boya’’ Saç boyama partisinde Tülin Şahin’le tanışma şansını kazanacaktır.5) Procter & Gamble Tüketim Malları San. A.Ş verilecek ödülleri ve/veya içeriklerini yarışma süresinde dilediği zamanda ve önceden bildirmeksizin değiştirme hakkını sahip tutar.
6) Yarışma sonunda ödülleri kazananlar, “www.facebook.com/KolestonTurkiye” adresinden yayınlanacak ve hak sahiplerine e-posta yoluyla ulaşılacaktır.
7) "Koleston Köpük Boya, Tülin Şahin’le saç boyama partisi" yarışmasına, sponsor olan ve/veya yarışma için hizmet veren firmaların çalışanları ve 1. derece yakın akrabaları, Procter & Gamble çalışanları ödül kazanamaz. Katılıp kazansalar dahi kendilerine ödül verilmez.

Yukarıda belirtilen şartlarda Procter & Gamble Tüketim Malları San. A.Ş tarafından verilecek ödülleri kazanan kişiler, yarışmanın gerçekleştirildiği Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresinde bir yarışma sonuçlandıktan sonra 1 hafta içerisinde ilan edilecektir. Yukarıda belirtilen talihli kişilere 17 Temmuz 2011 tarihinde kayıtlı e-posta adreslerinden özel olarak haber verilecektir. Ödüllere hak kazanan asil kişiler için son başvuru tarihi 24 Temmuz 2011'dir. Bu tarihe kadar başvurmayan asil kişiler haklarını kaybederler ve hakları sıralamaya göre arkadan gelen diğer kişilere geçer.
9) Procter & Gamble Tüketim Malları San. A.Ş. kampanya boyunca, yarışma sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yapıldığını ya da haksız yollardan kayıt ve/veya puan oluşturulduğunu tespit etmesi durumunda ilgili yarışmacının o güne kadarki bütün yarışma verilerini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutar.
10) Ödül kazanabilmek için, kazanan katılımcının kayıt bilgilerini doğru ve eksiksiz olarak sağlamış olması gerekir.
11) Her katılımcının siteye kendi ve/veya izin almış olduğu kişilerin resmi bilgilerini yüklediği kabul edilmektedir. Katılımcılar tarafından kendi resmi bilgileri dışında başka birisine ait bir resmi bilgilerin kullanılması halinde Procter & Gamble hiçbir sıfat altında herhangi bir sorumluluk kabul etmemektedir. Katılımcı, kendisinden başka hiçbir kişinin, kurumun, kuruluşun gizlilik hakkını, kişilik haklarını ya da yayın haklarını ihlal eden, fikri ve sınaî mülkiyet hakları çerçevesinde korunan hiçbir resmi bilgi materyali iletemez. Yasal yükümlülük doğuran durumlarda, resmi bilgi yükleyen/gönderen kişi/kişiler münhasıran sorumlu olacaklarını kabul ederler. Katılımcılar, Fikir ve Sanat Eserleri Yasası, Markalar Hakkında Kanun Hükmünde Kararname, Türk Ticaret Yasası, Türk Ceza Yasası ve diğer ilgili yasal mevzuat hükümlerine riayet etmeyi ve bunları ihlal etmemeyi baştan kabul ve taahhüt eder. Aksi takdirde, doğacak tüm hukuki ve cezai yükümlülükler tamamen ve münhasıran katılımcıyı bağlayacaktır.
12) Kazanılan ödül başkasına devredilemez ve/veya ödülün nakit karşılığı talep edilemez.
13) " Koleston Köpük Boya, Tülin Şahin’le saç boyama partisi " yarışmasına katılanlar yukarıdaki belirtilen kampanya şartnamesini kabul etmiş sayılırlar. Kampanya şartları ile ilgili ihtilaflarda İstanbul Merkez Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkili olacaktır.
14) Site ve içeriğinin tüm hakları münhasıran Procter & Gamble Tüketim Malları San. A.Ş.'ye aittir.