bugün aldık bakalım hadi hayırlısı:)

en az masrafla nasıl katılabiliriz bu kampanyaya

ayrı ayrı 3 lt liklerin ikisi bir arada olanları var 15 tl..uygun fiyat bence

kampanyayı bilmeden migros kartla alan kişilerde otomatik olarak çekilişe dahil olur bu nedenle katılım çok olur

Oho bu gidişle batacağız, neyse katılacağız artık nede olsa annem kullanıyor. 

kampanyayı bilmeden migros kartla alan kişilerde otomatik olarak çekilişe dahil olur bu nedenle katılım çok olur
ewet o bilmeyenlerin de zaten katılım bilgileri eksik olduğundan katıldıkları gibi de diskalifiye olurlar 

ciddi takip eden ev hanımları, memurlar, emekliler var. 

ewet o bilmeyenlerin de zaten katılım bilgileri eksik olduğundan katıldıkları gibi de diskalifiye olurlar  ciddi takip eden ev hanımları, memurlar, emekliler var.
Migrosta sanırım bilgilerin eksik olsada katılıyorsun dostum.Bolca yedeğe geçme durumu var çunku.

ewet o bilmeyenlerin de zaten katılım bilgileri eksik olduğundan katıldıkları gibi de diskalifiye olurlar  ciddi takip eden ev hanımları, memurlar, emekliler var.
Migrosta sanırım bilgilerin eksik olsada katılıyorsun dostum.Bolca yedeğe geçme durumu var çunku.
anladım bilgilerine ulaşamadıklarından tebligat yapamıyorlar, sıra yedeğe geçiyor. Bilgi verdiğin için sağol

katılım çok olur şans az olur tabi