ben telefonuma gelen mesajı yazdım, çok açıklayıcı olmamış tabi ama güzel bi kampanya. mayıs ayında 13 tl kazanmıştım, tabi özellikle uğraşmıştım alışveriş yaparken kuruşları çok tutmaya çalıştım vs. Şimdi 6 aylık bir dönem olması güzel olmuş, en azından kart aidatı çıkar.
bankaya sorayım da olursa devam ederiz 
admin'le aynı anda açmışız konuyuben telefonuma gelen mesajı yazdım, çok açıklayıcı olmamış tabi ama güzel bi kampanya. mayıs ayında 13 tl kazanmıştım, tabi özellikle uğraşmıştım alışveriş yaparken kuruşları çok tutmaya çalıştım vs. Şimdi 6 aylık bir dönem olması güzel olmuş, en azından kart aidatı çıkar.
ben 1 tlnin altında bile kartla çektiriyordum ama sonuç olmadı
ben tüm alışverişlerimi kartla yaptım 1,5 tl ye gelse yanında sakız çikolata alıp 1,90 tl civarlarında alışveriş yaptım ama ekstrede geri ödeme olmadıbankaya sorayım da olursa devam ederiz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinadmin'le aynı anda açmışız konuyuben telefonuma gelen mesajı yazdım, çok açıklayıcı olmamış tabi ama güzel bi kampanya. mayıs ayında 13 tl kazanmıştım, tabi özellikle uğraşmıştım alışveriş yaparken kuruşları çok tutmaya çalıştım vs. Şimdi 6 aylık bir dönem olması güzel olmuş, en azından kart aidatı çıkar.
geri ödeme ekstrede mi olmuştuben 1 tlnin altında bile kartla çektiriyordum ama sonuç olmadı
evet, internet bankacılığı kullanıyorum ben orda detaylara bakarken farkettim. haziran ayının ilk haftasında yapmışlar sanırım ödemeyi.
evet, internet bankacılığı kullanıyorum ben orda detaylara bakarken farkettim. haziran ayının ilk haftasında yapmışlar sanırım ödemeyi.

meğersem işe yaramış , of yine marketle kavgamız başlayacak
bana da gelmiş yeni farkettim tüm harcamalarım işe yaramış
07.06.2011 4017********4779-CASHBACK-KURUSLARI ODEMEYIN INDIRIM 70,00 tl
70 TL süper![]()
kaç defa market,bakkalla kavga etmiştim kardeşim 1 tlye kart mı çekilir diye çek diyordum sanane para yok diyemeğersem işe yaramış , of yine marketle kavgamız başlayacak
ben de ince hesaplara başlıycam artık marketlerde