Esrayi gordum cok sevindim yaw tebrik ederim herkesi
sağol bebeğim valla kybediyodum ama gerçekten nasip kısmet işiymiş aslında kampanyanın son günü ben öğlen 3 gibi uyudum hastaydım 12 de kalktım kampanya bitmişti ve benim sayım 450 küsürdü birileri ben uyurken davet etmeye devam etmiş ortak arkadaşlardan katılan olmuş ve kazandım şok oldum demekki bana nasipmiş  

bende itiraz edenlerdeniz bakalım sonuç ne olacak.ben gerçekten de uğraşmıştım 

bu arada kazanan tüm arkadaşlarımı tebrik ederim. 

414 arkadaşla  tabiki kazanamdım  

bende kazanmısım hıc beklemıyordum valla kacıncı oldugumuzu nasıl bılıyoruz ısmın yanındakımı yoksa yukarıdan sayıptamı maıl atıcamda  

bende kazanmısım hıc beklemıyordum valla kacıncı oldugumuzu nasıl bılıyoruz ısmın yanındakımı yoksa yukarıdan sayıptamı maıl atıcamda  
yukarıdan aşağı sayılıyor  

saol canım ayy ılk defa emeklerım bosa gıtmedı nasıl sevınıyorum aslında fazlaca ugrassamda olucakmıs ama kazanamam dıyodum

tebrikler arkadaşlar güle güle giyin, nasıl bir elbiseymiş üzerinizde fotografını çeksenizde görsek  

saol canım ayy ılk defa emeklerım bosa gıtmedı nasıl sevınıyorum aslında fazlaca ugrassamda olucakmıs ama kazanamam dıyodum
hakettik canım oldu ya şükür
 abi hele bi gelsin çekerim resmini  

Yarın arıcaklar ya acaba mağazadan da alabilecekmiyizz  

Belki bulunduğu şehirde mağaza olanlar ordan alsın diyebilirler deneyip alırızz