numaramı nereden öğrenebilirim

kazananlara ulaşmıyorlarmı?

benim yorum onaylanmamıştı yada ben göremedim ama buraya yazdığım tarihle orasının tutması lazım yorum orada yok sanırım beğenmediler yorumumu 

işlerine gelen yorumu onayladılarsa normaldir gerçi bişey de dememiştim buraya ne yazdıysam orayada benzer yazmıştım 4 ay 1 kilo bal için değer mi diye 

hediyesinde falan değilim zaten alt tarafı 1 kilo bal ama şu saçma sapan takıntılar da olmasa azcık eleştiriye açık olsalar ne güzel olurdu 

yetkilisi varsa duysun sesimi 

evet sonuçlar açıklandımı acaba ben sitede göremedim.bir önceki sayfada Kazanamadığını söyleyen arkadaşlar var liste nerde acaba.

Arkadaşlar sonuçlar aynı gün tarihinde açıklanmıştır. Bazı arkadaşlar yorumlarını yayınlanmadığını söylüyorlar aşağılayıcı ve küfür içermeyen bütün yorumlar onaylanmıştır.  Kazanan arkadtaşlar iletişim kısmından bizler ulaşsınlar lütfen.
Kazanan arkadaşları tebrik ederiz. Linkleri görmeye yetkiniz yok.

Kayit olun veya 
giris yapin

petek bal kazananlar : 476 - 601
süzme bal kazananlar : 473 - 25 
tebrklerr

bu kişilerin iismleri ne yani belli değilmi.?

isimler açıklanmamışmı aceba ya evet bilmiyoruz yorum numaramızı

Linkleri görmeye yetkiniz yok.

Kayit olun veya 
giris yapinbu linke tıklayın arkadaşlar daha sonra yorumları tek sayfada gör diye bir yer var 
oraya tıklayın.
sonrasında ctrl+f ile isminizi arayın ve numaranızı öğrenin ben o şekilde numaramı buldum kazanamamışım.